avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Activitate George20000

Activitate George20000

Buna seara,în urma cu câteva zile mi-a fost blocat contul de paysafe card pe care îl foloseam pentru depuneri la pariuri sportive online. Cel mai probabil motivul închiderii contului este că au detectat depuneri foarte mari. Cum am ajuns sa fac acele depuneri ? Pai,de vreun an și jumătate am un prieten care se ferește de nevasta și a jucat de pe contul meu ( el îmi dădea bani și îmi spunea pe cine sa pun ) ,iar după calculele mele in acest interval am ajuns la depuneri cumulate de cc.50-60.000€. O sa am probleme cu ANAF-u?,ținând cont că veniturile mele declarate sunt infime fata de acele depuneri. Nu se pune problema ca prietenul meu sa aibe banii din lucruri necurate ,având destule afaceri și bani.
Buna seara. In urma cu câteva zile am făcut o glumă unei persoane care îmi este si rudă( nu mă prea înțeleg cu ea bine) ,concret am sunat cu număr privat ,insa nu am injurat,agresat verbal ,amenințat sau ceva de genul. Acum am aflat că vrea să afle cine a sunat cu ajutorul poliției. Am verificat puțin pe net ,poliția acționează în astfel de cazuri doar daca sunt fapte mai grave ,precum amenințările etc. Nu e problema ca îmi va găsi numele și mă va "demasca",problema e că mi-e tare teama în plângerea făcută la politie sa nu fi nascotit altele și să fi spus că am injurat sau amenințat. Se poate verifica cumva conversațiile? Ce amendată pot lua pentru fapta mea ? Mulțumesc.
Bună ziua. In urma cu o luna am dat comanda de petarde de pe net, au sosit în urma cu 2 săptămâni. Am pocnit câteva... Astazi surpriza, politia la poarta. Mi s-a spus sa dau toate petardele și sa merg cu ei la secție. M-am conformat și am mers.
Acolo mi sa spus ca e caz de dosar penal și amenda mare 2-5mii lei.
Dar eu nu am vândut din ele, am spus în declarație ca nu am știut ca nu sunt legale (pe acel site scrie ca sunt legale dacă am +18 ani), am spus toată povestea corect.
Mi s a spus după ca o sa fiu chemat la parchet.... Totuși cam mult.
Se poate sa nu ma mai cheme? Doar sa ma fi speriat?
Am 18 ani, patarde le aveau o valoare de 200lei. Nu mai am abateri.