avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara. In urma cu câteva zile am făcut o glumă ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara. In urma cu câteva zile am făcut o glumă unei persoane ...

Buna seara. In urma cu câteva zile am făcut o glumă unei persoane care îmi este si rudă( nu mă prea înțeleg cu ea bine) ,concret am sunat cu număr privat ,insa nu am injurat,agresat verbal ,amenințat sau ceva de genul. Acum am aflat că vrea să afle cine a sunat cu ajutorul poliției. Am verificat puțin pe net ,poliția acționează în astfel de cazuri doar daca sunt fapte mai grave ,precum amenințările etc. Nu e problema ca îmi va găsi numele și mă va "demasca",problema e că mi-e tare teama în plângerea făcută la politie sa nu fi nascotit altele și să fi spus că am injurat sau amenințat. Se poate verifica cumva conversațiile? Ce amendată pot lua pentru fapta mea ? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Ce fac daca sunt amenintata si santajata? Ana Maria32 Ana Maria32 Sunt amenintata de un barbat de 20 si ceva de ani ca pune niste conversatii in care vorbeam eu cu un baiat in gluma cu tente sexuale, nu chiar asa rau cum ... (vezi toată discuția)
Se poate depune plângere pentru amenințare destul de grave, ... Ionuț.Ionut Ionuț.Ionut Se poate depune plângere pentru amenințare destul de grave, pentru înjuri,și tulburarea liniștii mele? Rog un răspuns va rog frumos...am slăbit foarte ... (vezi toată discuția)
Problema amenintari Drogon Drogon Buna ziua.Am o problema cu familia mea si anume: Eu am parasit domiciliul din cauza sotului meu care deseori era agresiv atat fizic cat si verbal.M am mutat ... (vezi toată discuția)