Buna ziua.Am o problema cu familia mea si anume: Eu am parasit domiciliul din cauza sotului meu care deseori era agresiv atat fizic cat si verbal.M am mutat intr un alt oras, de bunavoie.Familia mea ii tine partea lui si ma ameninta ca vor veni si ca imi vor face rau sau ca ma vor lua cu forta.Primesc zi de zi tot felul de injurii din partea lor, ma ameninta ca vor merge l.a politie,ca vor spune ca sunt sehestrata(Desi nu sunt, locuiesc in chirie cu contract pe numele meu), ca am probleme psihice(Desi nu am asa ceva) sau ca ma vor aduce fortat inapoi.De asemenea, toti amicii mei pe care familia mea ii cunoaste sunt amenintati constant.Ce pot face in aceasta situatie?Nu ma mai simt in siguranta,mi e teama sa mai ies din casa, ma simt incoltita.Ce as putea face ca sa scap de aceasta situatie?Mentionez ca sunt majora.Va multumesc.
Faceți plângere pentru hărțuire și amenințări, dar trebuie să puteți să dovediți o atare situație, Cereți divorțul având în vedere neînțelegerile grave. Nimeni nu vă poate obliga să vă întoarceți și nici nu vă poate lua cu forța. Asemenea fapte constituie infracțiuni.
Va rog ajutor !
atac2211
Bunaziua. Sunt divortat si recasatorit, dar am o problema. Fosta sotie suna mereu la actualul domiciliu, adresand injurii si vb urate atat mie cat si actualei ... (vezi toată discuția)