avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog ajutor !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog ajutor !

Bunaziua. Sunt divortat si recasatorit, dar am o problema. Fosta sotie suna mereu la actualul domiciliu, adresand injurii si vb urate atat mie cat si actualei sotii. Se poate depune o plangere undeva, se poate da in judecata pt hartuire, exista vreo metoda prin care sa o fac sa se potoleasca ? multumesc mult pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: bustiuc elena , utilizator 13:54, 6 August 2008
puteti depune plangere la organele Politiei Judiciare sau la Parchet pentru infractiunea de insulta.
Faceti o cerere la operatorul de telefonie sa va schimbe numarul de telefon si sa-l puneti ca neinformabil.
Daca si asa, fosta soţie vă face zile amare, faceţi plângere la poliţie pentru ameninţări şi înregistraţi convorbirile telefonice, iar apoi le veţi prezenta procurorului cu rugămintea de a vă fi ascultate şi înregistrate convorbirile telefonice pentru tragerea la răspundere penală a acesteia, doar aceste înregistrări putând avea calitatea de mijloc de probă în procesul penal.
Succes! ;)
va si ameninta? sau doar va adreseaza injurii si vb urate?in cazul in care va ameninta |(de ex va face ceva dvs sau actualei sotii, sau va ameninta cu moartea etc) puteti face o plangere penala ptr amenintare.
Asta nu inseamna k se va si rezolva.Pentru a se retine aceasta infractiune trebuie indeplinite mai multe conditii.
Daca doar va adreseaza injurii faceti o plangere penala pentru insulta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire de catre fostul sot cafea1 cafea1 Buna. :( Va expun pe scurt povestea. Am divortat de fostul sot , copilul de 11 ani mi s-a incredintat mie - autoritatea parinteasca e exercitata exclusiv ... (vezi toată discuția)
Amenintari la telefon eu12 eu12 ce demersuri tb sa fac atunci cand sunt amenintata si mi se vb urat la adresa mea (injuraturi etc)? primesc telefoane mereu si mi-a furat si contul de la yahoo ... (vezi toată discuția)
Ce fac cand fosta sotie ma hartuieste cu telefoane????? ContSters113373 ContSters113373 Buna ziua, va deranjez deoarece fosta sotie ma suna la ore foarte inadecvate si vorbeste foarte urat cu actuala sotie, se considera foarte indreptatita sa ... (vezi toată discuția)