Bunaziua. Sunt divortat si recasatorit, dar am o problema. Fosta sotie suna mereu la actualul domiciliu, adresand injurii si vb urate atat mie cat si actualei sotii. Se poate depune o plangere undeva, se poate da in judecata pt hartuire, exista vreo metoda prin care sa o fac sa se potoleasca ? multumesc mult pentru ajutor
Faceti o cerere la operatorul de telefonie sa va schimbe numarul de telefon si sa-l puneti ca neinformabil.
Daca si asa, fosta soţie vă face zile amare, faceţi plângere la poliţie pentru ameninţări şi înregistraţi convorbirile telefonice, iar apoi le veţi prezenta procurorului cu rugămintea de a vă fi ascultate şi înregistrate convorbirile telefonice pentru tragerea la răspundere penală a acesteia, doar aceste înregistrări putând avea calitatea de mijloc de probă în procesul penal.
Succes! ;)
va si ameninta? sau doar va adreseaza injurii si vb urate?in cazul in care va ameninta |(de ex va face ceva dvs sau actualei sotii, sau va ameninta cu moartea etc) puteti face o plangere penala ptr amenintare.
Asta nu inseamna k se va si rezolva.Pentru a se retine aceasta infractiune trebuie indeplinite mai multe conditii.
Daca doar va adreseaza injurii faceti o plangere penala pentru insulta.
Amenintari la telefon
eu12
ce demersuri tb sa fac atunci cand sunt amenintata si mi se vb urat la adresa mea (injuraturi etc)? primesc telefoane mereu si mi-a furat si contul de la yahoo ... (vezi toată discuția)