avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hartuire de catre fostul sot
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hartuire de catre fostul sot

Buna. :(

Va expun pe scurt povestea. Am divortat de fostul sot , copilul de 11 ani mi s-a incredintat mie - autoritatea parinteasca e exercitata exclusiv de mine - si dupa ce a facut testul adn fara acordul meu acum ne hartuieste cu teefoane.

POt inchide / scimba nr de tel fara sa afectez relatia minorei cu el?Copilul nu vrea sa mearga , sa auda de el si cand trebuie sa vb cu el la telefon e deja terifiata. Ce pot face?

In ceea ce ma priveste, pe langa amenintarile zilnice ma cauta la locul de munca si ma hartuieste verbal. Ce pot face? MI-ar trebui o solutie care sa il puna la punct,. din cate stiu in ca nu avem infr dfe hartuire reglementata si amenintarea este apa de ploaie.

:((
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:50, 31 Ianuarie 2012
Faceti totusi sesizare la Politie, pentru ca nu poate intra in locul de munca si sa va ameninte. Trebuie sa primeasca amenzi pana se linisteste, iar daca nu plangere penala.
Daca veti sesiza Politia pentru actele de hartuire si amenintare de fiecare data cand acestea se consuma, nu va mai fi apa de ploaie. Conteaza si ceea ce DVS considerati hartuire cat si forma in care se realizeaza amenintarea.
Da,asa este sesizati organele de politie cu privire la acest aspect.
Daca fata nu vrea sa vb cu el, nu insistati si n-o obligati sa vb.
schimbati-va nr de tel si gata.
Sa ceara drept de vizita in instanta si mai vedeti apoi
face-ti in asa fel incat sa aveti martori cand se consuma aceste amenintari si puteti formula plangere penala fara nicio problema...

Alte discuții în legătură

Va rog ajutor ! atac2211 atac2211 Bunaziua. Sunt divortat si recasatorit, dar am o problema. Fosta sotie suna mereu la actualul domiciliu, adresand injurii si vb urate atat mie cat si actualei ... (vezi toată discuția)
Am fost amenințat cu bătaia dacă nu trimit poze în ipostaze indecente. cum mă pot apăra? Daniel12 3georgel Daniel12 3georgel Am fost amenințat de un individ pe Facebook că dacă nu-i trimit poze în ipostaze indecente mă va bate. I-am dat block. Dar ma sunat și ma amenințat că ... (vezi toată discuția)
Dupa o relatie in care am fost santajata sunt jignita pe internet alina3345 alina3345 Buna seara. Am nevoie urgent de un sfat.in urma cu doi ani am avut o relatie cu un barbat de profesie taximetrist. Relatia a durat un an jumate n am locuit ... (vezi toată discuția)