avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dupa o relatie in care am fost santajata sunt jignita ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dupa o relatie in care am fost santajata sunt jignita pe internet

Buna seara. Am nevoie urgent de un sfat.in urma cu doi ani am avut o relatie cu un barbat de profesie taximetrist. Relatia a durat un an jumate n am locuit impreuna ne vedeam ocazional. Dupa primele doua luni au inceput amenintarile si santajul cu niste filmulete intime facute cu acordul meu,imi spunea ca le va face publice, ca daca il parasesc ma va arde pe fata si ma va mutila, ca se va sinucide, plangea in fata mea, la tel injura ameninta am si mesaje dar sunt vechi de 6 luni.am stat cu el din mila si amenintari crezand ca isi va revenii. Ultima oara am vb la tel in mai la inceput, iar dupa o sapt imi scria numele intreg care este rar, pe internet alaturi de jigniri. De cateva zile ma injura pe contul lui de facebook pune poze cu mine decente si ma jigneste plus melodii cu injuraturi. Acum o sapt a luat o cartela m a injurat mult prin mesaje apoi a aruncat o. Am o fetita minora sunt mama singura la anul va merge la scoala. La politie abia acum am depus plangere si mi s a spus ca e tarziu ca trebuia depusa in 2 sau 3 luni de la amenintari la mine au trecut 6. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. In instanta pot castiga? Cum pot scapa de acest individ?tin sa precizez si faptul ca pe parcursul relatiei a luat legatura cu tatal meu gasindu i nr pe internet, am mesaje in care spune ca i a scris sorei mele un mail si ca e pe cale sa se imprieteneasca cu mama pe un site de socializare. Totodata venea in fata blocului si ma spiona ma claxona noaptea din fata geamului...
Ultima modificare: Vineri, 3 Octombrie 2014
alina3345, utilizator
Cel mai recent răspuns: alina3345 , utilizator 21:26, 10 Octombrie 2014
faceti plangere penala la Parchet sau Politie pt infractiunea de hartuire art 208 din Codul Penal
Am facut la politie.multumesc pt sfat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari, santaj, hartuire si defaimare alina3345 alina3345 Buna ziua. In urma cu un an, am avut o relatie de un an jumate cu un taximetrist.dupa o luna, a inceput sa ma injure,ii spuneam ca vreau sa ne despartim si ma ... (vezi toată discuția)
Injuri-amenintari la telefon Ionela313 Ionela313 Buna, Sunt in curs de divort cu sotul (avem un copil de 5 ani), motivele divortului fiind consumul de alcool, abuzuri verbale cat si fizice ( fara certificat ... (vezi toată discuția)
Sunt amenintata danielabby danielabby buna...in urma cu 4 ani am cunoscut un baiat....si am avut o relatie cu el...o perioada...mentionez ca familia mea este total impotriva acestei relatii...insa ... (vezi toată discuția)