Buna, Sunt in curs de divort cu sotul (avem un copil de 5 ani), motivele divortului fiind consumul de alcool, abuzuri verbale cat si fizice ( fara certificat medico-legal), problema sta in felul urmator decand am inaintat divortul sotul meu, suna intruna, aducandu-mi injuri si amenintari atat mie cat si familie mele, s-a intamplat in numarate ori sa sune pe telefonul fix(acest telefon aflandu-se in camera fratelui meu) la ore tarzii cum ar fi 00:00-03:00 noaptea procedand la fel la adresa fratelui + de asta a trimis protectia copilului cum, ca eu, si fratele meu am maltrata copilul,evident cei in masura si-au dat seama ca sunt doar niste minciuni. Eu am facut o plangere la politie avand niste conversatii inregistrate, dar pe care cei de la politie mi-au zis ca nu le pot folosi, iar in caz ca el nu trece la fapte politia nu poate sa faca nimic :( cu toate aceste am fost chemati amindoi la politie unde am dat amindoi niste declaratii, a 2 zi dupa cele intamplate s-a dus la comandatul sectiei in audienta spunand ca a fost amenintat sa deie acea declaratie (in care recunostea anumite fapte si promitea ca nu se vor mai repeta).Totul a fost in zadar... De asemenea prima infatisare s-a terminat in care judecatorul m-a ,,sfatuit" verbal sa ii raspund sotului la telefon pentru a se putea informa de copil, ... cam asta ar fi povestea spusa in cateva randuri,acum rugamintea mea ce as putea face pentru ami ,,calma sotul". Orice sfat bineinteles legal :) este binevenit. Deasemenea tin sa precizez martori nu am, doar pe cei din familie(mama+ fratele)+ inregistrarile.
Multumesc si o seara buna.
Cel mai recent răspuns:
Ionela313 , utilizator
22:50, 24 August 2011