avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stopare amenintari
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stopare amenintari

Buna ziua,
Sunt in divort cu sotia mea, am incercat sa rezolvam divortul prin mediere, dar nu cred ca vom reusi (am explicat aici situatia in alta intrebare), insa vreau sa va intreb daca pot face o plingere undeva, sa actionez in judecata pe sotie si pe parintii, fratii acesteia deorece in toata aceasta perioada continua cu amenintari (verbale si chiar fizice), telefoane, imi abordeaza colegii de serviciu sub diferite pretexte, chiar si pe superiorul meu direct, cred ca au facut si fel de fel de plangeri la locul meu de munca (lucrez intr-o companie multinationala ce nu-si permite sa tolereze astfel de scandaluri), amenintari la adresa familiei mele, s.a.m.d.....
Eu le inteleg supararea, dar asta dureaza de cateva luni, aprox 3, si vreau sa ma sfatuiti cum pot sa-i fac sa inteleaga faptul ca este mai bine sa ne intelegem omeneste si sa inceteze (i-am amenintat ca fac plangere la politie, au rarit amenintarile, dar tot continua), nu mai suport acesta situatie si trebuie sa existe o solutie.....
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Emil27 , utilizator 22:21, 6 Ianuarie 2014
De ce nu va adresati organelor de politie? Doar acolo puteti rezolva.
Ce fel de amenintari, va ameninta cu ce ?
Daca acest comportament continua din partea lor, si, se pare ca asa este, consider ca ar trebui sa faceti o plangere la politie. Spuneti ca lucrati intr-o multinationala care nu tolereaza scandaluri in legatura cu angajatii sai, astfel ca trebuie sa gasiti o cale prin care sa reformati comportamentul lor. Singura solutie pare a fi formularea unei plangeri. Evitati discutiile in contradictiu cu ei si explicati situatia pe larg sefului dumneavoastra pentru a se intelege situatia reala. Succes!
Am discutat deja cu superiorul meu direct, insa mi-e teama ca s-a ajuns si mai sus, acesta a incercat sa-i explice ca aceste probleme se rezolva doar intre noi, iar la politie cand am fost mi-au zis ca trebuiesc dovezi, ca se fac cercetari, ca nu au ce sa le faca daca ei ma suna, ca sunt suparati si o sa le treaca s.a.m.d.....in discutiile cu ei am evitat contradisctiile, la inceput au fost si amenintari fizice, insa dupa ce le-am spus ca voi fi nevoit sa fac plangere daca nu inceteaza au continuat cu cele verbale, cuvinte urate si jignitoare....cel mai urat lucru este ca acestea s-au intamplat de cateva ori si in fata copilului (un baiat de 15 ani)

Multumesc mult pentru raspunsuri.
Nu ne-ati spus ce fel de amenintari sunt ca sa va putem da solutii si indruma caror institutii sa va adresati.

Alte discuții în legătură

Amenintari warm_rain warm_rain Buna ziua ma puteti ajuta va rog cu cateva sfaturi, locuiesc la casa si am un vecin care ne tot ameninta atat pe mine cat si familia mea, cu diferite obiecte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. dupa 25 de ani de casatorie vreau sa divortez. motive: ... Doina000 Doina000 Buna ziua. Dupa 25 de ani de casatorie vreau sa divortez. Motive: violente fizice,verbale,abuzuri emotionale repetete asupra mea si a celor doi copii,de 20 ani ... (vezi toată discuția)