avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Seful sau angajatorul are vreun drept sa te ameninte ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Seful sau angajatorul are vreun drept sa te ameninte ?

Seful sau angajatorul are vreun drept sa te ameninte ?
Cel mai recent răspuns: Hobitzi , utilizator 12:26, 1 Noiembrie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are dreptul sa facă astfel de afirmatii.
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cu ce v-a amenințat?
Mi-a spus de cateva ori ca imi scoate dantura din gura

gi-jane2 a scris:

Cu ce v-a amenințat?

M-ia zis de cateva ori ca imi scoate dantura din gura.
Ce as putea face in cazul asta ?
Cornel Vasile a scris:

Nu are dreptul sa facă astfel de afirmatii.

Aveti probe? Faceti plangere la itm si chiar la politie

Alte discuții în legătură

Poate un patron sa hărțuiască verbal,să înjure și să ameninte ... marianacuco marianacuco Poate un patron sa hărțuiască verbal,să înjure și să ameninte un fost angajat pentru că a avut tupeu să-i facă reclamație la ITM pentru că nu i-au ... (vezi toată discuția)
Amenintat de fostul sef Mih@i ionutz Mih@i ionutz Buna ziua,bine v-am gasit,va rog sa ma ajutati cu sfaturi in urmatoarea mea problema,voi scrie pe scurt deoarece e lunga povestea: m-am angajat la o firma de ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca. angajatorul aduce injurii, ofense, amenintari la adresa angajatului Aurel_Andrei Aurel_Andrei Buna ziua, As dori sa stiu in ce masura pot inregistra audio-filma conversatia cu angajatorul (cu o camera ascunsa), exclusiv ca proba, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)