avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt amenintata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt amenintata

buna...in urma cu 4 ani am cunoscut un baiat....si am avut o relatie cu el...o perioada...mentionez ca familia mea este total impotriva acestei relatii...insa noi am ascuns acest lucru....dupa 7-8 luni am incercat sa pun punct....dar nu am putut...a inceput sa imi zica ca se omaora...si a incercat chiar....apoi ca spune familiei mele despre povestea noastra....in perioada aceea de 8 luni el mia facut cateva cadouri de genul o bratara un lantic....nu cu o valoare foarte mare....acum imi cere bani pe care se presupune ca el mi i a dat....ma suna zilnic de cel putin 10 ori pe zi....si ma injura ma jigneste....imi schimb nr de tel il afla....ii zic sa ma lase in pace...degeaba...el vrea sa stau cu el...ca ma iubeste....nu mai pot sincer....am rezistat pana acum...vreau sa merg la politie....am inregistrat toate conversatiile....si am toate mesajele....un sfat va rog
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:55, 18 Decembrie 2016
Depuneti plangere la politie. Daca va simtiti amenintata si chiar va temeti puteti incerca si obtinerea unui ordin de protectie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma mut de acasă la 17 ani Allemarya Allemarya Buna seara . Voi începe prin a va spune despre ce este vorba. Am 17 ani si am o relație cu un băiat are si el tot 17 ani , suntem impreuna de aproape 2 ... (vezi toată discuția)
Hartuire? InnA29 InnA29 Buna seara, Am si eu poveste foarte trista pe care as vrea sa o impartasesc in speranta ca exista cineva aici care ma v-a sfatui cum trebuie sa reactionez sau ... (vezi toată discuția)
Depresie Lidia. Lidia. Asta e pt prima data când intru într-o \"comunitate \" și vb despre problemele mele. Am ajuns sa consider că sfaturile mai multor persoane te ajuta. Am sa ... (vezi toată discuția)