Mi sa facut plangere penala pt inselaciune insa nu am inselat pe nimeni din puctul meu de vedere eu haruita fizic si sexual,santajata si discriminata.Va rog ajutati.ma cu un raspuns
In fapt acum un an am fost abordata de un domn pe facebook,am intrat in discutie cu el povestindu.ne vietiile.S.a oferit sa ma ajute sustinand ca in trecut a avut un ONG si ca face asta fregvent doar cu persoanele care chiar au nevoie de ajutor.La inceput nu am vrut sa accept ajutorul lui,ulterior insa am acceptat.Mi.a lasat una din masini o perioada pana puteam sa recuperez eu masina de la un mecanic si ma ajutat cu diverse sume de bani si cadouri pt mine si cei doi copii.(ma dus la dentist sa imi refac dantura,pe cei mici la logopedie si terapie,le cumpara tablete,haine dulciuri,patfumuri,bratara,ma ajuta cu plata chiriei si acreditelor pe care le aveam.)l.am intrebat inca de la inceput de ce ma ajuta si a spus ca este om si ca merit.ulterior dupa 2-3 luni a inceput sa imi spuna ca nu se astepta dar ca are sentimente pt mine,i.am spus ca eu nu simt la fel ca tin la el si il respect dar ca amic nu mai mult si daca face asta sa nu ma mai ajute.Mi.a confirmat ca a inteles si ca ma ajuta in continuare ca asa a promis.Incet incet lucrurile sau degratat cand ne vedeam incerca sa ma sarute cu forta sau sa ma pipaie si ripostam.Cand refuzam sa mai primesc ajutorul imi spunea ca ii este rau sau ca se sinucide ca mi.am batut joc de el si ca trebuia sa imi dau seama ca ma ajuta pentru un favor,ma ameninta ca are relatii si daca nu accept ajutorul lui tot eu o sa am probleme ca imi va face plangere pt inselaciune si ca el este batran si naiv iar eu nu am nici o sansa.in tot acest timp de teama am incercat sa ii explic si sunt mesajele ca si dovada ca nu mi.am batut joc de el si ca nu am facut nimic sa il seduc sau sa il insel cum spune el.totul a durat 9 luni pana intr.o seara cand de cateva zile tot punea presiune pe mine si ma ameninta,a venit si in fata blocului,m.am dus la politie si am declarat toate cele.am aratat mesajele si am spus tot adevarul.a fost citat sa ma lase in pace iar mie mi s.a spus sa il blochez si sa nu mai primesc nici un ban sau cadou de la el.asa am facut desi dupa ce a fost citat de politie acesta a fost acasa la parintii mei si a mai aruncat cadouri in curte,am anuntat telefonic politia si mi.au spus sa le arunc.mi.am schimbat serviciul,scoala copiilor si locuinta din cauza acestui om.ma denigrat si acuzat de videochat si ca ma culcam cu barbati pe diferite sume de bani.lucruri neadevarate.dupa 2 luni de la plangerea mea mi.a facut plangere penala pt inselaciune,am fost la politie si am declarat insa doamna de acolo ma speriat pt ca a spus ca nu trebuia sa accept nimic si ca acesta este un abuz de inceedere sau ceva in genul.suma ete undeva in jur de 70000ron din care peste 30000 a fost dantura.
Am incercat sa le explic ca de fapt omul a vrut sa ma cumpere cu bani, si cand a vazut ca nu poate spune acum ca l.am inselat.ca nu mi.a dat dreptul de a alege si ca mi.a slus ulterior dupa ce deja suma era mare ca vrea relatii sexuale si ca ma iubeste si doreste.am acceptat in continuare aceasta situatie inca 2 luni deoare imi spunea ca pleaca si ca dupa ma lasa in pace
Tot citesc ce inseamna inselaciunea si abuzul de incredere si sincer nu prea inteleg.El ma mintit ca are multe firme ca a ajutat persoane si am asta in mesaje,ulterior de la politie am aflat ca omul are familia in Anglia si ca de acolo avea bani.
Efectiv nu mai pot psihic cu aceasta situatie.Cum imi pot dovedi nevinovatia si ca acesta a avut alte intentii de la inceput?imi este teama....