avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hartuire psihica si amenintari
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hartuire psihica si amenintari

Buna ziua ! As dori o sugestie de rezolvare a urmatoarei probleme : sunt divortata de sotul meu de trei ani si acum el m-a dat in judecata pentru custodie comuna a copilului si un program de vizita aberant (4 zile pe sapt la el). in tot acest timp el ma urmareste, ma suna si ma ameninta ca va face tot ce elegal si ilegal ca sa ma distruga, o sa ma saraceasca cu procesele si nu o sa am liniste niciodata. a contactat online toti prietenii mei incercand sa afle informatii despre mine si in plus imi aduce mereu injurii. ma simt amenintata, am ajuns sa imi fie teama sa merg cu copilul pe strada. ce as putea face in acest caz? va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:15, 9 Ianuarie 2014
Sa adunati dovezi ale injuriilor aduse si sa contactati politia pt.a depune plangere impotriva lui in vederea obtinerii unui ordin de restrictie.
Ordinul de protectie este emis de instanta de judecata, intr-un termen foarte scurt si este cea mai adecvata masura in situatia dvs.

Acest ordin poate fi solicitat în temeiul dispoziţiilor capitolului VII din Legea nr. 217 din
22 mai 2003, astfel cum aceasta a fost modificată şi completată prin Legea nr. 25
din 9 martie 2012.
Poate sa fie destul de greu de obtinut un ordin de restrictie in acest caz.
Depinde daca instanta va aprecia ca hartuire aceasta situatie in raport de situatia de fapt si de probe.
Incercati sa mergeti insotita pe strada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie ptr.injurii si calomnii popescuelena77 popescuelena77 De un an de zile sunt injurata si calomniata de o vecina pe care stiu doar cum o cheama.Nu avem nici un fel de relatie de prietenie,nici macar de salut.Acum ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma sa gasesc un avocat care ma poate ajuta sunt disperata!! ContSters228862 ContSters228862 Sunt noua pe acest site...si cum suna si titlul sunt disperata...in urma cu 3 ani am cunoscut un tip pe internet cu care am avut o relatie (nu ne-am vazut ... (vezi toată discuția)
Ma bate concubinul danutzalov3 danutzalov3 sunt in concubinaj de 2 ani si putin ... avem impreuna o fetita de 1 an ... dar de cand am ramas gravida a inceput sa ma bata..ma scuipa...ma injura...ma ... (vezi toată discuția)