avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce fac daca sunt amenintata si santajata?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce fac daca sunt amenintata si santajata?

Sunt amenintata de un barbat de 20 si ceva de ani ca pune niste conversatii in care vorbeam eu cu un baiat in gluma cu tente sexuale, nu chiar asa rau cum pare
Eu sunt minora, si spune ca daca nu ma intalnesc maine cu el, afla tot liceul meu de conversatii si vine la usa la mine. Si vrea sa minta ca am facut avort, asta a auzit el cel putin
Mi e frica sa ma intalnesc cu el, si nu stiu cum sa procedez si ce sa fac , fara sa mi implic parintii
Vă sfătuiesc să spuneți părinților despre aceste amenințări și sub nicio formă nu mergeți să întâlniți acel bărbat. Dacă nu doriți sau vă este teamă să spuneți părinților, oricum nu mergeți la întâlnire. Deși părinții sunt cei care ar trebui să afle primii prin ce treceți și cei mai în măsură să vă apere de abuzuri. Ar trebui anunțată poliția despre aceste fapte, pentru că astfel de fapte ar trebui pedepsite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj si corupere de minori eligirl1995 eligirl1995 Buna ziua, am fost indirect martora a unor evenimente foarte dificile in viata unui prieten. El major a intalnit o minora de 14 ani, care in cele din urma a ... (vezi toată discuția)
Amenintata de fostul prieten yulyia yulyia am avut un prieten 3 ani de zile. dupa aproximativ primii 2 ani i-am spus ca vreau ca relatia noastra sa se incheie deoarece nu il mai iubesc si nici nu ne mai ... (vezi toată discuția)
Prietena mea, minoră, este amenințată și hărțuită de un băiat care pretinde favoruri sexuale ca să nu publice poze nud cu ea. ce se poate face? anastasiassecrets anastasiassecrets Buna seara! Am nevoie de ajutor. Prietena mea care este minora, a fost amenintata de un baiat de 18 ani sa trimita poze dezbracata. Din cauza naivitatii, ea ... (vezi toată discuția)