Cazul sa închis pentru ca mama nu era acasă era plecata în străinătate și fata stătea cu bunicul. El era cel care îmi refuza dreptul de a o lua pe fata.
Scrie : se da spre creștere și educație mamei cu dreptul la vizita în prima și a treia duminica a fiecărei luni precum și o luna (august) cu preluare. Adică sa o iau la mine acasă. Eu am vrut sa ii fac dar nu am putut pentru ca mia zis ca trebuie semnătura amandorura. Și nu sa făcut nici un proces la tribunal ca am verificat și pe portal și nu este nimic. Mulțumesc mult pentru ajutor
Da plătesc pensia alimentara in fiecare luna. Dar când vream sa văd fata nu eram lăsat de către bunicul fetei din partea mamei. Iar la școală a vb bunicul sa nu mai îmi de-a nici o informație și sa nu mă lese să vb cu fata. Eu am vrut să îmi fac datoria de tată dar nu am fost lăsat. Am și 3 plângeri penale pentru nerespectarea hotărârea de divort
Dar eu nu am fost anunțat deloc și fata a fost scoasa din tara cu un an jumătate înainte. Eu am aflat acum jumătate de an ca fata este scoasa din tara. Cum e posibil asa ceva și sa aibă și pasaport
Bună seara.
După divorț sa încredințat spre creștere și educare mamei fata. Tatăl sa aibă dreptul la vizitare cu preluare prima duminica și a 3 a duminica din luna și toată luna lui august. Întrebare mea este poate mama sa facă pașaport și sa o scoată din tara fără semnătura tatălui?