avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate Ad123

Activitate Ad123

In sfarsit un punct de vedere pertinent!!

When a scris:

Doamna Ndia, felicitări! Și eu știam ca puteți executa programul de vizita pentru ca deși e un drept al tatălui este de asemenea și un drept al copilului, ceva ce primează. Iar copilul nu își poate exercita dreptul pentru ca tatăl nu vine. Însă, nu sunt avocat.
Cazurile prezentate de Martonze sunt în marea majoritate cazuri de părinți alienatori, care abuzează emoțional copilul sau îl ascund ca apoi sa se plângă ca nu a venit rezidentul la programul de vizita în condițiile în care nu știa adresa unde ii este copilul.
Mi se pare un pas important în ceea ce doriți sa faceți. Dacă reușiți este un pas esential în a stopa pe acei nerezidenți care vor doar sa scaneze rezidenții și care nu dau de fapt doi bani pe copil.

Citesc uimit, unde scrie ca este doar un drept, nu si obligatie in acelasi timp? Fiecare incercati sa interpretati legea cum vreti, mai mult de atat, odata ce acel parinte nu isi respecta programul deja arata ce caracter are, ca nu isi achita obligatiile de intretinere deja deja nu mai sunt dubii ca este un parinte cel putin iresponsabil, plus ca este clar.. Legea este facuta si interpretata de barbati frustrati, sa sicaneze prin copil femeia care l a parasit, cred ca este evident totul..