avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Activitate ancamaria11

Activitate ancamaria11

Multumesc pentru promptidudine. Nu ma pot abtine sa nu remarc ca, asa cum se intimpla intotdeauna, cine munceste, greseste. Adica, incercind sa aflu cite ceva, tot eu sint admonestata. Situatia e mai complicata, dar nu cred ca e cazul sa va mai deranjez, ca o sa iau si bataie, pina la urma :)
De la infiintare, acum citiva ani buni, asociatia den mproprietari n-a avut nicio sedinta. Nici nu tin sa fie, nu prea mi-au placut niciodata sedintele de orice fel, dar in cazul acesta totul e ciudat. In mai se face un an de cind platim o firma pentru curatenie, dar curatenia nu se face. Presedintele asociatiei s-a mutat din bloc anul trecut si, de atunci, ne reusesc sa aflu daca avem alt presedinte si cine este. Sintem administrati de URBICA, dar si acolo m-am lovit de obtuzitatea angajatilor si refuzul de a ma ajuta. Sint sfatuita de fiecare data sa ma adresez presedintelui, care nu exista, sau e secret. Ar mai fi si alte aspecte dar, daca imi raspundeti la problemele astea, poate restul nu mai sint asa de importante. Pecizez ca asociatia are 7 aparatmente, din care unul nu este locuit.
Multumesc,

Maria Dorohoi