Multumesc pentru promptidudine. Nu ma pot abtine sa nu remarc ca, asa cum se intimpla intotdeauna, cine munceste, greseste. Adica, incercind sa aflu cite ceva, tot eu sint admonestata. Situatia e mai complicata, dar nu cred ca e cazul sa va mai deranjez, ca o sa iau si bataie, pina la urma :)
De la infiintare, acum citiva ani buni, asociatia den mproprietari n-a avut nicio sedinta. Nici nu tin sa fie, nu prea mi-au placut niciodata sedintele de orice fel, dar in cazul acesta totul e ciudat. In mai se face un an de cind platim o firma pentru curatenie, dar curatenia nu se face. Presedintele asociatiei s-a mutat din bloc anul trecut si, de atunci, ne reusesc sa aflu daca avem alt presedinte si cine este. Sintem administrati de URBICA, dar si acolo m-am lovit de obtuzitatea angajatilor si refuzul de a ma ajuta. Sint sfatuita de fiecare data sa ma adresez presedintelui, care nu exista, sau e secret. Ar mai fi si alte aspecte dar, daca imi raspundeti la problemele astea, poate restul nu mai sint asa de importante. Pecizez ca asociatia are 7 aparatmente, din care unul nu este locuit.
Multumesc,