avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Activitate Raducanuadr

Activitate Raducanuadr

Ideea este că am incercat să-l predau și înainte că hotărârea sa rămână definitivă ! Am fost la ghișeu să-l predau ! Răspunsul a fost că nu se poate ! In OUG 195 nu este
specificat că trebuie să merg și cu hotărârea ! Spune că trebuie să mă prezint sa predau permisul de conducere ! Am incercat ulterior sa discut despre hotărârea emisă de poliție și mi-au spus că nu pot ataca decizia întrucât datele prezente nu mă vor ajuta cu nimic și că nu am nici o dovada care să mă sprijine ! Din punctul meu este o procedura standard pe care o fac tocmai în a te a mai ajuta sa mai capeți 30 zile ! Este un abuz ! Timpul în care hotărârea vine legalizată este de circa 10 zile ? Cum pot combate aceasta situație ? Dacă deschid proces contra poliției ce risc ? Cum reușesc să dovedesc ca am dreptate ?
Bună ziua . Pe scurt proces pierdut cu poliția pentru radar . M-am prezentat imediat ce mi-a fost comunicat că am pierdut procesul la ghișeu pentru a preda permisul . Au refuzat să-l preia pe motiv "să aștept să rămână sentința definitivă".Mă prezint din nou la ghișeu când a ramas definitivă adică după 30 zile pentru a preda permisul. Au refuzat din nou să-l rețină pe motiv că "nu am hârtia de la judecătorie" . La 2..3 zile sosește și hârtia prin poștă . Mă prezint la ghișeu din nou pentru al preda . Din nou primesc refuz să-l ridice pe motiv că nu este legalizată comunicarea judecătorească i . Comunic ofițerului că ies din termenul de 15 zile de predare ... Răspuns "nu are ce face"..! Mă reîntorc la tribunal pentru a parafa documentul... Au mai durat 8 zile pentru a primi documentul..... Mă prezint din nou la ghișeu, predau permisul cu toate cele necesare iar la 2 luni primesc comunicare precum că, mai am 30 suplimentare de stat pe dreapta pentru că am depășit cu 2 zile termenul de predare . !!!! Rog sfat ...cum pot sa formulez o plângere în acest caz și ce pot face ! Am incercat cu alte cuvinte că cetățean să-mi respect obligațiile dar nu am nici o dovadă! In lege nu scrie nicăieri că trebuia să am acea hârtie de la tribunal pentru a preda permisul ! M-au plimbat 2 luni la ghișeu . Menționez că ulterior am fost depistat în trafic fără permis mi sa întocmit dosar penal.