Am incheiat in aprilie 2008 un ante-contract de vanzare cumparare pentru 1 ha teren arabil extravilan in Calarasi (in baza titlu de proprietate emis in 1997).
Am primit in baza acestui document 2500 lei , cu mentiunea ca 500 lei se vor utiliza pentru emiterea cartii funciare si a documentelor necesare pentru transferul de proprietate.
In ante-contract este mentionat pretul vanzarii la 3000 lei.
De asemenea, exista o incheiere de autentificare din 24 aprilie 2008 in fata unui notar din Calarasi.
Recent a fost deschis un dosar la judecatoria Calarasi cu reclamanti,mostenitorii persoanei cu care am incheiat ante-contractul (sotia si copii) si parat, subsemnatul.
Mi se solicita:
-sa indeplinesc procedura legii 17/2014 pentru teren cf. antecontractului din aprilie 2008
-sa autorizez reclamantii, in numele meu, sa sa indeplineasca procedura legii 17/2014 pentru teren cf. antecontractului din aprilie 2008
Se solicita constrangerea debitorului(subsemnatul) de a executa indeplinirea procedurii prealabile vanzarii,cf legii 17/2014 si autorizatia de a executa obligatia asumata de promitent vanzator cf art 1077/cod civil din 1864.
Nu inteleg exact ce se mai doreste de la mine.
Ma puteti ajuta cu un sfat?