avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate iamlion13

Activitate iamlion13

Eu am inteles ca primarul a suspendat puzurile de sector. Nu a spus ca nu mai poti merge la Primaria Capitalei sa ceri PUZ. Doar vrea ca toate puzurile sa se faca prin el, sau nu va era clar? Doar nu credeti ca vrea sa salveze copacii, pe bune!?
Schimbare incadrare teren din zona G 1 - subzona construcţiilor şi amenajărilor izolate pentru gospodărie comunală in curti constructii.

As vrea sa stiu care sunt pasii pentru a schimba un teren din Bucuresti care se afla in zona G 1 - subzona constructiilor pentru gospodarie comunala, in zona de curti constructii ca sa pot construi blocuri pe el? Terenul are peste 10.000 metri patrati.

Multumesc
Politistul mi-a spus ca nu s-a aprobat imprumutul ca banca a facut verificari la ITM si a vazut ca nu lucrez la aceea firma si nu a aprobat imprumutul. Banca ar fi fost cea care a sesizat tentativa de inselaciune si uzul de fals.

amiriana a scris:

Posibil să descoperiți și că împrumutul a fost aprobat, neachitat,, iar dvs nu puteți justifica fatul că nu i-ați primit! Vă treziți și cu datoria de a plăti ceva ce nu ați avut, pentru că nu puteți dovedi că nu ați luat banii!???Altfel , de unde s-a ajuns la firma respectivă, dacă nu cumva i s-au imputat banii, doar ați avut acea adeverință!
Undeva, n-au putut fi acoperiți și v-au băgat pe dvs?

Eu nu cred ca celelalte persoane sunt incluse in lista de oameni dati in judecata. Eu cred ca sunt singurul. Administratorul si contabilul firmei au spus ca nu ei au semnat aceea adeverinta iar domnul politist a spus ca a luat de bun ce au zis cei doi si ca nu crede ca cei de la firma au vreo legatura cu adeverinta si ca cel mai probabil firma a fost aleasa la intamplare. Ca vezi doamne oricine poate falsifica o adeverinta si o stampila. Avocatul meu a cerut sa se faca expertiza olografica dupa scrisul de pe adeverinta. Sa se vada daca este acelasi cu cel al administratorului si al contabilului.
Iar de firma de credit nu stia nimeni pana ieri cand eu am dat declaratie cine sunt aia! Deci cum sa-i acuze cand politistul abia ieri a aflat cine este firma de credite (intermediarul).

Florin Cornea a scris:

Pentru ca ar fi fost o prostie din capul locului , daca intermediarul ar fi facut asa ceva.Fiindca la banca se verifica foarte atent semnaturile , printre altele.Si n-ar fi avut absolut nicio sansa , chiar de la inceput , prezentarea unei adeverinte de angajator cu semnatura solicitantului de credit.Incazul asta , glumind vorbind , ar trebui condamnat pentru prostie iremediabila nu pentru tentativa de fals , uz de fals si inselaciune. :)))

Eu nu am semnat aceea adeverinta, nu are semnatura mea! Nici nu stiu de unde a aparut. Eu sunt acuzat si suspect ca as fi vrut sa ma folosesc de adeverinta falsa pentru ca aceea adeverinta a fost gasita in dosarul meu si scria in ea ca eu lucrez de 1 an si 1 luna la aceea firma! Mentionez ca habar nu am cine e firma respectiva si nu cunosc nici o persoana din conducerea ei sau pe cineva din anturajul acelei firme. Adeverinta este semnata de administratorul acelei firme si de contabilul firmei si are si o stampila zic eu a firmei. Probabil a adus-o "consultantul" cu care m-am vazut la banca cand am facut cererea de credit. El mi-a spus ca va gira pentru mine si ma va ajuta sa iau creditul iar din aceea suma eu sa-i dau junatate ca si comision. La momentul respectiv, neavand nici un ban, am considerat ca suma primita de la banca ma va ajuta sa fac alti bani si sa returnez imprumutul.

gi-jane2 a scris:


Bineinteles ca se va analiza acea adeverinta, insa habar nu aveti daca ati semnat-o!

Am un avocat. Dar tot nu consider ca este normal ce mi se intampla. Sa fiu acuzat eu ca am adus o adeverinta falsa, semnata si stampilata, cand eu nici nu stiu cum arata o adeverinta de salariat? Ce pot sa cer ca probe? Pot sa cer expertiza grafologica dupa aceea adeverinta? Cum ma pot apara?
Nu sunt recidivist si nu am fost niciodata acuzat de nimic. Nu beau, nu fumez, nu ma droghez. Sunt un tip chiar foarte linistit si impaciuitor. Imi e frica acuma sa nu intru la inchisoare pentru o chestie pe care nu am facut-o! Ok ... e o invatatura de minte, o situatie in care nu am mai fost pus si de care acum o sa stiu sa ma feresc. Dar nu mi se pare normal politia sa inchida dosarul cu mine ca vinovat si sa nu incerce sa afle cine sunt oamenii din spatele acestei escrocherii. Este frapant cum poti ajunge acuzat, cand tu nu ai avut nici o intentie sa inseli pe nimeni!!!
Condamnat la inchisoare cu executare???
Raul este facut ... mai conteaza ce am crezut eu atunci? Vreau doar sa stiu ce risc ... Nu am avut in viata mea asa probleme. Si nici nu m-am gandit sa insel banca.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca dvs spuneti ca ati crezut ca este in regula ca ”intermediarii” respectivi sa primeasca jumatate din creditul obtinut de dvs, mai ales in conditiile in care nu ati avut vreun contract de comision cu ei, va urez succes in continuare.

Cu tot respectul, v-am spus ca domnii de la societatea de credit au spus ca voi primi credit doar cu buletinul si nici nu mi-am pus problema ca cei de la societatea de credit ar comite ceva illegal din moment ce s-au recomandat colaboratori cu banca si anume ca au o relatie de afaceri de multa vreme. Cum adica sa planeze suspiciunea ca stiam ca e ceva illicit? Nici prin gand nu mi-a trecut ca este ceva illicit si voiam sa dau intreaga suma inapoi asa cum mi-a fost spus ca trebuie sa fac. Am crezut ca asa se practica, atunci cand iei un imprumut de la banca, trebuie sa platesti comision agentului care te-a ajutat si pentru ca imprumuturile nu pot sa se dea la toata lumea, eu personal am crezut ca se dau celor care accepta asa comision mare. Eu am crezut ca aceasta companie este de buna credinta, nu ca imi vor baga o adeverinta de salariu falsa la dosar si daca sunt prinsi vor spune ca eu am pus-o! Eu nici nu stiam de aceea adeverinta falsa si cu siguranta nu am lucrat in viata mea la servicii agricole unde zicea adeverinta aia. Pe bune oameni buni, nu mai bine s-ar face cercetari sa se afle reteaua si adevaratii vinovati, in loc sa ma ia pe mine nevinovat si complet credul si inocent? Adica castiga cumva politia daca ma scoate pe mine vinovat care habar nu aveam de ce tampenie fac aia de la societatea de credit?