Eu nu cred ca celelalte persoane sunt incluse in lista de oameni dati in judecata. Eu cred ca sunt singurul. Administratorul si contabilul firmei au spus ca nu ei au semnat aceea adeverinta iar domnul politist a spus ca a luat de bun ce au zis cei doi si ca nu crede ca cei de la firma au vreo legatura cu adeverinta si ca cel mai probabil firma a fost aleasa la intamplare. Ca vezi doamne oricine poate falsifica o adeverinta si o stampila. Avocatul meu a cerut sa se faca expertiza olografica dupa scrisul de pe adeverinta. Sa se vada daca este acelasi cu cel al administratorului si al contabilului.
Iar de firma de credit nu stia nimeni pana ieri cand eu am dat declaratie cine sunt aia! Deci cum sa-i acuze cand politistul abia ieri a aflat cine este firma de credite (intermediarul).
Florin Cornea a scris:
Pentru ca ar fi fost o prostie din capul locului , daca intermediarul ar fi facut asa ceva.Fiindca la banca se verifica foarte atent semnaturile , printre altele.Si n-ar fi avut absolut nicio sansa , chiar de la inceput , prezentarea unei adeverinte de angajator cu semnatura solicitantului de credit.Incazul asta , glumind vorbind , ar trebui condamnat pentru prostie iremediabila nu pentru tentativa de fals , uz de fals si inselaciune. :)))