avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Schimbare incadrare teren din zona G 1 - subzona ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Schimbare incadrare teren din zona G 1 - subzona construcţiilor ...

Schimbare incadrare teren din zona G 1 - subzona construcţiilor şi amenajărilor izolate pentru gospodărie comunală in curti constructii.

As vrea sa stiu care sunt pasii pentru a schimba un teren din Bucuresti care se afla in zona G 1 - subzona constructiilor pentru gospodarie comunala, in zona de curti constructii ca sa pot construi blocuri pe el? Terenul are peste 10.000 metri patrati.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: iamlion13 , utilizator 00:04, 28 Martie 2021
va trebuie PUZ si Hotarare de Consiliu. Un arhitect va poate indruma cel mai bine, pas cu pas. Daca terenul nu e in Sectorul 1, aveti de asteptat Primarul General a suspendat PUZurile de la celelalte sectoare
Eu am inteles ca primarul a suspendat puzurile de sector. Nu a spus ca nu mai poti merge la Primaria Capitalei sa ceri PUZ. Doar vrea ca toate puzurile sa se faca prin el, sau nu va era clar? Doar nu credeti ca vrea sa salveze copacii, pe bune!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un teren care se afla in zona g - zona de gospodĂrie comunalĂ ... iamlion13 iamlion13 Am un teren care se afla in zona G - ZONA DE GOSPODĂRIE COMUNALĂ G1 - subzona construcţiilor şi amenajărilor izolate pentru gospodărie comunală. ... (vezi toată discuția)
Proiect puz avram172 avram172 buna ziua. rog tare ma mult sa ma ajutati cu o problema, care ma tine pe loc. detin un teren agricol in suprafata de 1, 53 ha pe raza unei comune din jud ... (vezi toată discuția)
Cum se poate schimba destinația unei construcții din anexă gospodărească în atelier auto? buciuman buciuman De ce acte am nevoie pentru a face schimbarea de destinatie dintr-o anexa gospodareasca intr-un ateler auto? (vezi toată discuția)