avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters53747

Activitate ContSters53747

Deak pagina 60. "In general , nedemnitatea - care desfiinteaza numai vocatia succesorala legala- ....."
e bine cum a zis doly. Poti sa iti mostenesti fratele chiar daca fata de parinte esti nedem.
sper sa faca ceva cu salile sa nu mai fie asa cald ca m-a distrus caldura. deja dupa primele 2 materii eram rupt. Abia m-am concentrat la penal. La procedura penala nici nu am vrut sa mai fac, pur si simplu nu mai puteam. Nici la sauna nu am suportat asa caldura. Din cate am inteles eu creierul da randament bun la racoare nu la canicula. Cand am ajuns acasa si m-am uitat pe testele gresite de la procedura penala nu mi-a venti sa cred ca le-am gresit. Dar asta e, la concurs sunt mai multi factori. Asa patesc si fotbalistii, la antrenamente toti dau gol de la 11 m, dar in timpul meciului rateaza
Am facut eu 80. Sper sa fie raspunsurile de pe foaia mea la fel ca cele de pe foaia de concurs( am ghinionul sa mai fac astfel de greseli). Insa la examenul asta am verificat de multe ori, asa ca sper sa corespunda si sa ma vad cu 80 marti
Răspuns la discuția = ADMITERE INM 2008 =
vad ca site-ul INM-ului e in lucru, se pare ca o sa puna ceva noutati. Asa ca ramane de vazut. Sper sa scapam de incertitudinea asta