avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaelamihaelaoana

Activitate Mihaelamihaelaoana

Răspuns la discuția Pensie boala
Este iesita la pensie are65 de ani. Multumesc
Discuție Pensie boala
Buna seara. Mama mea a fost diagnosticata cu limfom malighn folicular grad1-2 nod hodkin spuneti-mi va rog are dreptul la pensie de handicap?unde trebuie depus dosarul si ce trebuie sa contina? Multumesc.
Răspuns la discuția Adaugare nume
O sa merg sa vedem daca mai pot face ceva..dupa pare mai complicat mai mult de umblat..urmeaza curand sa vina si un bebe si e mai dificil..banuiesc ca si cert lui de nastere va trebui modificat? Multumesc!
Discuție Adaugare nume
Buna seara! Dupa cununia civila as vrea sa tin numele sotului dar si al meu. Acest lucru nu am scris in cererea depusa la starea civila..in cat timp sau cum se procedeaza dupa cununie sa adaug si numele meu..se poate modifica ulterior cert de casatorie dar fara divort doar sa adaug si numele meu. Fac referire dupa cununie ca in cateva zile va avea loc cununia si nu cred ca mai am ce face..pot intreba inainte de a
semna daca se poate adauga numele? Sau care este demersul dupa..? Multumesc!
Răspuns la discuția Adaugare nume
Alta varianta inafara de aceasta nu mai este doar asa se poate modifica?dupa cununie,nastere nu este varainta? Multumesc
Discuție Adaugare nume
Buna ziua! Urmeaza sa fac cununia civila si sa aduc pe lume un bebe..am optat cand am completat actele la starea civila sa renunt la numele meu de familie pt a avea bebelul acelasi nume..as vrea dupa inregistrarea copilului sa imi adaug numele de fam care il purtam inainte de cununie dar sa tin si numele tatalui. Ma puti sfatui va rog si indruma. Ajuta.Multumesc!