avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Adaugare nume
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Adaugare nume

Buna ziua! Urmeaza sa fac cununia civila si sa aduc pe lume un bebe..am optat cand am completat actele la starea civila sa renunt la numele meu de familie pt a avea bebelul acelasi nume..as vrea dupa inregistrarea copilului sa imi adaug numele de fam care il purtam inainte de cununie dar sa tin si numele tatalui. Ma puti sfatui va rog si indruma. Ajuta.Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2019
Mihaelamihaelaoana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaelamihaelaoana , utilizator 14:41, 9 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca inca nu ati facut cununia civila, puteti merge la Primarie, la Starea Civila, unde ati depus cererea de casatorie si sa solicitati modificarea acesteia asa cum doriti.
Alta varianta inafara de aceasta nu mai este doar asa se poate modifica?dupa cununie,nastere nu este varainta? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2019
Mihaelamihaelaoana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare nume Mihaelamihaelaoana Mihaelamihaelaoana Buna seara! Dupa cununia civila as vrea sa tin numele sotului dar si al meu. Acest lucru nu am scris in cererea depusa la starea civila..in cat timp sau cum se ... (vezi toată discuția)
Recunoastere copil eva_alexa29 eva_alexa29 Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, cum se poate recunoaste un copil cand parintii copilului nenascut inca nu sunt casatoriti si tatal este in strainanate ... (vezi toată discuția)
Pe certificatul copilului meu nu este trecut numele tatalui mada.simion mada.simion Am un baietel nascut in 1997 si ne avand posibilitatea de a ma cununa cu tatal copilului si asta din cauza parintilor mei . Am avut de ales intre doua ... (vezi toată discuția)