As dori sa declar la finante sumele obtinute din inchiriere dar am vazut ca formularul este pe baza unui contract. Pot sa declar sumele fara sa am un contract in spate? In acest moment nu mai vreau sa fac un contract cu el (oricum nu cred ca ar fi dispus sa semneze un contract)
Deja sunt obosit de acest subiect iar eu si familia mea suntem stresati de aceasta problema..
Orice discutii as avea cu el, el nu doreste sa plece. Neoficial, daca merg si il scot din apartament cu tot cu lucruri, cu martori el ce poate sa faca?
As dori si eu un ajutor daca se poate.
Am inchiriat la mijlocul lunii decembrie un apartament proprietate personala. La acel moment avind o gramada de probleme pe cap nu am facut contract de inchiriere. Am dorit sa fie o perioada de proba sa vad daca totul este ok. Pe la mijlocul lunii ianuarie au inceput sa apara problemele: plingeri de la vecini, zgomot, foarte multe persoane in acel apartament. Au inceput discutiile cu chiriasul pentru a elibera apartamentul. El a refuzat si inca nici in acest moment nu am reusit sa il conving sa plece, ba dimpotriva ma ameninta cu drepturile lui si ca ma da in judecata.
Ce pot eu sa fac avind in vedere ca nu avem un contract inregistrat la finante? El are ceva drepturi in acel apartament sau nu (nu avem nimic scris).