Buna ziua!
M-am casatorit in stainatate, si am aflat dupa 4 ani de casatorie ca certificatul care a fost eliberata de consulatul romaniei nu era completata rubrica data is locul casatoriei. Certificatul a fost stampilata de la consulatul general al romaniei, si data casatoriei mentionata dupa numarul de casatorie. Toate aceste am aflat cand mi s-a expirat cartea de identitate, m-am presentat la politie pentru reinnoire dar din cauza aceasta am fost refuzata si m-au trimis inapoi la consulat de unde mi s-a eliberat cetrificatul de casatorie. De la consulat m-au trimis iarasi inapoi la primaria din judetul covasna , unde iarasi am fost refuzata si trimisa la bucuresti. Eu lucrez in stainatate si nu-mi permit sa calatoresc atata pentru o greseala care nu imi apartine. Este posibil sa imi elibereze/correcteze prezentul act de casatorie la consulatul general in tara unde lucrez impreuna cu sotul si unde ne-am casatorit? Eu am in romania numai pe mama, si e forarte greu sa se deplaseze pana la Bucuresti cu o procura si mi-e teama ca o sa avem si alte surpize. Ma aflu intr-o situatie foarte proasta fiindca pasaportul o sa-mi expire in 6 luni-de aceea am nevoie de actul de identiate care implica certificatul de casatorie. Va rog sa ma ajutati. Multumesc in anticipare.