Bună ziua! Apartamentul este al meu luat înaintea căsătoriei. Soțul nu dorește divorțul la notar deoarece considera că are și el dreptul aici,din același motiv nici nu părăsește domiciliu. Avem un minor de 10 ani care vrea să rămână cu mine. De curând am aflat că are și un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului la Pitești, iar mie mi-a spus că a trecut pe roșu. Eu vreau să scap cât mai repede de el deoarece în fiecare zi este numai sub influența alcoolului când este acasă.am avut noroc daca pot să-i spun așa că a lucrat mai mult în alte orașe venind doar in weekend acasă. Dacă cer divorțul în instanță și cer și evacuarea lui, am șanse să scap repede de el? Eu având și probleme medicale (2019 am fost diagnosticata cu limfom Hodgkin). Mulțumesc din suflet pentru răspunsuri! O zi minunată vă doresc!
Bună ziua! Dacă apartamentul este luat înainte de căsătorie pe numele meu de părinții mei , iar acum vreau sa ne despărțim, soțul mai are dreptul sa stea aici. Are adresa aici, dar în ultima perioada a devenit alcoolic. Mulțumesc