Buna ziua!
Locuiesc intr-un bloc cu patru etaje exact de cand s-a terminat constructia acestuia. De cativa ani unii proprietari au vandut si au venit altii noi.
Blocul are uscator la parter.
De cateva luni sunt mamica si am cumparat un carut pentru bebelusi. Cum eu locuiesc la ultimul etaj am facut rost de cheile de la uscator ca sa pot lasa carutul acolo. Specific ca sunt doua chei. Practic cu prima cheie intru in spatiul care da spre iesirea din spate a blocului , care este anulata si cu cea de a doua cheie intru in uscator.
Am constatat ca in uscator in spatiul unde sunt sarme erau rufe asa ca eu mi-am lasat carutul in spatele usii. Nu mica mi-a fost mirarea cand intr-una din zile pe usa era pus un afis cu textul ca spatiul din uscator se foloseste numai pentru rufe si carutul meu dat afara fara ca macar sa fiu instiintata de acest lucru. Eu am bagat iar carutul in uscator si bineinteles ca a fost scos afara.
Cum mie nu-mi este comod sa cobor de la etajul 4 cu rufe, nu am folosit niciodata acest spatiu.
Intrebarea mea este : am dreptul sa folosesc si eu acel spatiu pt a-mi depozita carutul ? carutul nu are cum sa deranjeze accesul in uscator si nici nu poate murdari in mod accidental rufele.
As dori sa aflu ce demers sa fac fara scandal..