Multumesc!
Sunt persoana juridica.
Contractul mi-a fost dat dupa 2 sau 3 saptamani dupa ce cu acordul proprietarului am accesat spatiul, platind si contravaloarea chiriei solicitate. Pur si simplu a fost o situatie de nevoie. La momentul primirii contractului am solicitate rediscutarea unor articole si am primit urmatorul raspuns "daca vreti bine daca nu, nu ... Nu modificam niciun articol, asa este contractul nostru"
Buna ziua,
Se pot denunta clauzele abuzive dintr-un contract semnat?
Exista un forum superior care poate superviza anumite articole dintr-un contract?
Unul dintre articolele unui contract de inchiriere spune ca:
- daca chiriasul vrea sa plece mai devreme de termenul stabilit in contract, trebuie sa plateasca proprietarului toata valoarea pana la sfarsitul contractului
- si: daca proprietarul vrea sa incheie relatia cu chiriasul, de asemenea chiriasul trebuie sa plateasca contravaloare chiriei pe perioada stabilita.
Adica: dupa cateva luni se anunta proprietarul ca se vrea eliberarea spatiului, acesta obliga sa se stea in spatiu pana la sfarsitul contractului sau sa se plateasca chiria chiar daca nu se beneficieaza de acel spatiu, pe toata perioada contractata si se va pierde si garantia, care ar trebui sa compenseze eventuale daune produse de chirias sau ultima luna de chirie.
Multumesc!