Doar ca nu sunt sigura dacă pot întra în șomaj fiindcă am o săptămână lucrata in noiembrie 2018,
,, absolventii care se incadreaza la angajatori cu care au fost in raporturi de munca in ultimii doi ani, cu exceptia situatiei in care acesti angajatori au beneficiat de stimulent financiar pentru incadrarea in munca a elevilor si studentilor;,, - Absolvenții care nu beneficiază de șomaj, și la acest punct nu m-aș incadra
Am fost chiar ieri și am întrebat, dar cam greu cu răspunsuri, mi-a spus ca atunci când voi termina anul școlar sa depun pentru șomaj, apoi mai stam de vorbă, cam asta a fost răspunsul.
Da, 2015-2016 primul an frecventat, apoi am întrerupt 2016-2017 anul 2 și am reluat din anul doi 2017-2018 și anul 3, 2018-2019. Urmează în iulie sa dau examenele.
Bună ziua, sunt eleva a Școlii postliceale în Focșani, în anul 3,deci anul acesta susțin licență, ar urma sa nasc în intervalul, 24 august - 8 septembrie 2019. As dori sa știu dacă ma încadrez în indemnizatie, eu in noiembrie 2018 am avut o sapt lucrata apoi am demisionat, dar în ultimii 2 ani nu am avut niciun venit, și nu știu dacă m a încadrez la șomaj după ce termin anul școlar și apoi la indemnizatie, Ozi bună, mulțumesc