avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie Ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie Ccc

Bună ziua, sunt eleva a Școlii postliceale în Focșani, în anul 3,deci anul acesta susțin licență, ar urma sa nasc în intervalul, 24 august - 8 septembrie 2019. As dori sa știu dacă ma încadrez în indemnizatie, eu in noiembrie 2018 am avut o sapt lucrata apoi am demisionat, dar în ultimii 2 ani nu am avut niciun venit, și nu știu dacă m a încadrez la șomaj după ce termin anul școlar și apoi la indemnizatie, Ozi bună, mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Andrechitf , utilizator 11:46, 12 Ianuarie 2019
Scoala a fost la zi ?
Da, 2015-2016 primul an frecventat, apoi am întrerupt 2016-2017 anul 2 și am reluat din anul doi 2017-2018 și anul 3, 2018-2019. Urmează în iulie sa dau examenele.
Atunci intrebati la AJPIS ce acte aveti nevoie pentru CCC.
Am fost chiar ieri și am întrebat, dar cam greu cu răspunsuri, mi-a spus ca atunci când voi termina anul școlar sa depun pentru șomaj, apoi mai stam de vorbă, cam asta a fost răspunsul.
Intr-adevar, din somaj puteti intra in CCC.

Alte discuții în legătură

Pot lua indemnizatia? Dranzell Dranzell Daca eu am numai 11 luni lucrate si imi mai trebuie o luna de zile pentru a lua indemnizatia, as putea sa mai fac ceva? De exemplu as putea plati o luna de ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Ccc dupa somaj Tinnna29 Tinnna29 Buna ziua,am lucrat la o firma din 2016 pana in august 2018 cand a intrat in insolventa,din august pana in februarie am fost in somaj,iar dupa finalizarea ... (vezi toată discuția)