avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot lua indemnizatia?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot lua indemnizatia?

Daca eu am numai 11 luni lucrate si imi mai trebuie o luna de zile pentru a lua indemnizatia, as putea sa mai fac ceva? De exemplu as putea plati o luna de zile pt a recupera acei banuti. Eu am nascut fetita anul trecut in 2018 in luna iulie si inainte de nasterea copilului am facut scoala postliceala de asistenti medicali timp de 11 luni(asa a luat in considerare dna de la ghiseu si tot dumneaei mi.a zis ca imi mai trebuie o luna de zile). Eu am mai lucrat si in 2016 in lunile februarie-martie si as vrea sa stiu daca ia in considerare aceste luni? Daca am vreo sansa?
Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Dranzell , utilizator 19:57, 1 Octombrie 2019
Buna ziua,
Care a fost raspunsul domnilor de la primarie/AJPIS?
Ce ocupatie ati avut in perioada August 2016-Iulie 2018?
In lunile februarie-martie 2016 am lucrat ca marchandeiser, iar anul trecut in 2018 am facut scoala postliceala . Scoala a durat trei ani, iar eu primul an l.am facut in 2014 si dupa am inghetat si am reluat. Iar raspunsul lor a fost( nu se ia in considerare, deoarece eu am doar 11 luni si imi mai trebuie o luna pt a lua indemnizatia, asa au calculat ei). Mie mi.au luat in considerare doar aceasta scoala postliceala.
Dranzell, utilizator
In ca data ati reluat scoala?
Ati absolvit?
Lunile Februarie-Martie 2016 nu va ajuta
Scoala am reluat.o din septembrie 2017 si in acelasi timp am ramas insarcinta, dupa am terminat al doilea an la sfarsitul lunii iunie si am nascut in iulie anul trecut, dupa am continuat ultimul an si am terminat anul acesta.
Dranzell, utilizator
Atunci tind sa crec da au dreptate, din Septembrie 2017 pana la data nasterii, Iulie 2018.. sunt 11 luni.
Din pacate...Nu cred ca mai aveti ce face...

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc Andrechitf Andrechitf Bună ziua, sunt eleva a Școlii postliceale în Focșani, în anul 3,deci anul acesta susțin licență, ar urma sa nasc în intervalul, 24 august - 8 ... (vezi toată discuția)
Concediu de creșterea copilului mihaelaM8 mihaelaM8 Bună dimineața. Aș avea și eu nevoie de o lămurire cu privire la CCC. Sunt angajată din luna Noiembrie la o scoala . Contractul expira pe 31 August , ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)