Daca eu am numai 11 luni lucrate si imi mai trebuie o luna de zile pentru a lua indemnizatia, as putea sa mai fac ceva? De exemplu as putea plati o luna de zile pt a recupera acei banuti. Eu am nascut fetita anul trecut in 2018 in luna iulie si inainte de nasterea copilului am facut scoala postliceala de asistenti medicali timp de 11 luni(asa a luat in considerare dna de la ghiseu si tot dumneaei mi.a zis ca imi mai trebuie o luna de zile). Eu am mai lucrat si in 2016 in lunile februarie-martie si as vrea sa stiu daca ia in considerare aceste luni? Daca am vreo sansa?
In lunile februarie-martie 2016 am lucrat ca marchandeiser, iar anul trecut in 2018 am facut scoala postliceala . Scoala a durat trei ani, iar eu primul an l.am facut in 2014 si dupa am inghetat si am reluat. Iar raspunsul lor a fost( nu se ia in considerare, deoarece eu am doar 11 luni si imi mai trebuie o luna pt a lua indemnizatia, asa au calculat ei). Mie mi.au luat in considerare doar aceasta scoala postliceala.
Scoala am reluat.o din septembrie 2017 si in acelasi timp am ramas insarcinta, dupa am terminat al doilea an la sfarsitul lunii iunie si am nascut in iulie anul trecut, dupa am continuat ultimul an si am terminat anul acesta.