avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de creșterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de creșterea copilului

Bună dimineața. Aș avea și eu nevoie de o lămurire cu privire la CCC. Sunt angajată din luna Noiembrie la o scoala . Contractul expira pe 31 August , fiind pe perioada determinata. Anul trecut am lucrat din luna Martie pana pe 31 August tot în învățământ . Am rămas însărcinată , sunt in luna a 3 , ar tb sa nasc in luna Iulie . Aș vrea sa știu daca pot beneficia de CCC. Cu respect , va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaelaM8 , utilizator 13:04, 13 Ianuarie 2018
Perioada eligibila pentru CCC : august 2016 - iulie 2018

Perioade acopertite : martie -august 2017 (6 luni); noiembrie 2017 - iulie 2018 (9 luni); total 15 luni

In speta, veti beneficia de indemnizatia pentru CCC.
Vă mulțumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu FlorescuL FlorescuL Buna ziua , am fost angajata din 1 septembrie 2015 până în august 2016 , apoi din 1 martie 2017 până în 1 iunie 2017 , acum sunt angajata de la 1 ... (vezi toată discuția)
Eligibilitate indemnizatie crestere copil bia.ursu bia.ursu Buna ziua. Doresc sa va prezint urmatoarea speta - Sunt angajata din decembrie 2016 pe un post de functionar public, in perioada aprilie-noiembrie 2017 am fost ... (vezi toată discuția)
Buna seara Bianca7 Bianca7 Buna seara.Anul trecut in luna iulie 2017 am terminat facultatea,forma de invatamant la zi.Am depus dosarul pt somaj imediat după, iar în septembrie m.am ... (vezi toată discuția)