avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Activitate raulcug8

Activitate raulcug8

Buna ziua,

Sper ca totul e bine de partea voastra de internet.

Am cumparat de black friday un longboard electric (o investitie considerabila - 800 RON) pe care nu l-am folosit decat incepand cu luna Februarie - cand nu a mai fost ud pe jos si au fost conditiile care sa permita deplasarea cu acesta in conditii de siguranta.

La cumpararea acestui longboard, nu am primit decat un bon de casa, care mi s-a zis de catre reprezentantii vanzatorului ca tine loc de certificat de garantie.

Ei bine, am trecut cu vederea cateva defecte (care mi s-au parut a fi prea minore pentru a baga placa in garantie) si am folosit placa in jur de 3 luni. In aceasta perioada, bateriile s-au deteriorat drastic - placa nu mai merge nici maca3 33% din distanta minima mentionata pe site-ul vanzatorului. Ca atare, am trimis placa in garantie.

Aceasta mi-a fost returnata pe motiv ca "este prea busita" si mi s-a zis ca nu mai este in garantie. Acum, tin sa precizez ca din punct de vedere functional (daca e sa nu se ia in considerare autonomia scazuta din pricina degradarii bateriilor) placa merge perfect. Are urme de zgarieturi pe truck-uri si la baza ei si rotile ii sunt uzate - lucruri care sunt normale pentru ceva ce se presupune ca e un mijloc de transport.

Asadar, intrebarea mea (avand in vedere ca nu mi s-a inmanat niciun certificat de garantie / lista cu conditiile scoaterii placii din garantie) este: ce recurs credeti ca as putea avea? Voi cum ati incerca sa scoateti asta la capat?

Tin sa precizez ca placa a fost cumparata de la o firma romaneasca si produsa in China.

Va multumesc anticipat,

Raul.
Răspuns la discuția Posibil abuz in serviciu
Exact. Doar ca am fost putin indecis si am facut-o de cateva ori... Multumesc mult. Apreciez raspunsurile tale.

Radu Pascal a scris:

Ca ai intors in parcarea magazinului vrei sa spui?

Răspuns la discuția Posibil abuz in serviciu
Iti multumesc mult Radu. Facand asta, voi risca repercusiuni pentru faptul ca am facut drifturi? Multumesc anticipat.
Buna ziua. S-a intamplat ca am iesit de la lucru noaptea trecuta la ora 2 si afara era zapada proaspata. M-am gandit sa caut o parcare goala in care sa fac cateva drifturi. Mi-a venit in minte parcarea de la Auchan si am mers acolo. Am apucat sa fac doua ture, cand am observat ca fuge spre mine, mancand pamantul un paznic. Next thing I know e ca omu, inainte sa ajunga la masina arunca cu pulanul sa o avarieze. Nu a zis nimic inainte, doar a aruncat. Asa ca m-am dat jos din masina sa il intreb cum il cheama. In acest moment a inceput sa ma injure si sa ma ameninte cu pulanul. Pe scurt, aseara mi-am luat o gramada de injuraturi si doua pulane, unu peste brat si unul in cap de la un paznic de parcare pentru simplul fapt ca am intrat in parcarea pe care o pazea si am facut cateva drifturi. Acum, am inteles, e parcare privata. Nu stiam asta cand am intrat acolo. Intrebarea mea este: este acesta un caz de exces de zel sau tot ce a facut paznicul este legal? Tin sa precizez ca nu l-am provocat sau injurat catusi de putin pentru a nu-i da motiv sa ma loveasca - ii vroiam doar numele. Multumesc anticipat.