Buna ziua. S-a intamplat ca am iesit de la lucru noaptea trecuta la ora 2 si afara era zapada proaspata. M-am gandit sa caut o parcare goala in care sa fac cateva drifturi. Mi-a venit in minte parcarea de la Auchan si am mers acolo. Am apucat sa fac doua ture, cand am observat ca fuge spre mine, mancand pamantul un paznic. Next thing I know e ca omu, inainte sa ajunga la masina arunca cu pulanul sa o avarieze. Nu a zis nimic inainte, doar a aruncat. Asa ca m-am dat jos din masina sa il intreb cum il cheama. In acest moment a inceput sa ma injure si sa ma ameninte cu pulanul. Pe scurt, aseara mi-am luat o gramada de injuraturi si doua pulane, unu peste brat si unul in cap de la un paznic de parcare pentru simplul fapt ca am intrat in parcarea pe care o pazea si am facut cateva drifturi. Acum, am inteles, e parcare privata. Nu stiam asta cand am intrat acolo. Intrebarea mea este: este acesta un caz de exces de zel sau tot ce a facut paznicul este legal? Tin sa precizez ca nu l-am provocat sau injurat catusi de putin pentru a nu-i da motiv sa ma loveasca - ii vroiam doar numele. Multumesc anticipat.
Este un ,,exces de zel,, intradevar
Nimeni nu isi poate face dreptate singur mai ales folosind forta fizica
Face-ti o plangere impotriva lui la politia sectorului de care apartine magazinul si chiar sefului de magazin