avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Posibil abuz in serviciu
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Posibil abuz in serviciu

Buna ziua. S-a intamplat ca am iesit de la lucru noaptea trecuta la ora 2 si afara era zapada proaspata. M-am gandit sa caut o parcare goala in care sa fac cateva drifturi. Mi-a venit in minte parcarea de la Auchan si am mers acolo. Am apucat sa fac doua ture, cand am observat ca fuge spre mine, mancand pamantul un paznic. Next thing I know e ca omu, inainte sa ajunga la masina arunca cu pulanul sa o avarieze. Nu a zis nimic inainte, doar a aruncat. Asa ca m-am dat jos din masina sa il intreb cum il cheama. In acest moment a inceput sa ma injure si sa ma ameninte cu pulanul. Pe scurt, aseara mi-am luat o gramada de injuraturi si doua pulane, unu peste brat si unul in cap de la un paznic de parcare pentru simplul fapt ca am intrat in parcarea pe care o pazea si am facut cateva drifturi. Acum, am inteles, e parcare privata. Nu stiam asta cand am intrat acolo. Intrebarea mea este: este acesta un caz de exces de zel sau tot ce a facut paznicul este legal? Tin sa precizez ca nu l-am provocat sau injurat catusi de putin pentru a nu-i da motiv sa ma loveasca - ii vroiam doar numele. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: raulcug8 , utilizator 17:21, 11 Ianuarie 2019
Este un ,,exces de zel,, intradevar
Nimeni nu isi poate face dreptate singur mai ales folosind forta fizica
Face-ti o plangere impotriva lui la politia sectorului de care apartine magazinul si chiar sefului de magazin
Iti multumesc mult Radu. Facand asta, voi risca repercusiuni pentru faptul ca am facut drifturi? Multumesc anticipat.
Ca ai intors in parcarea magazinului vrei sa spui?
Exact. Doar ca am fost putin indecis si am facut-o de cateva ori... Multumesc mult. Apreciez raspunsurile tale.

Radu Pascal a scris:

Ca ai intors in parcarea magazinului vrei sa spui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din victima, vinovat... kimi_ro kimi_ro Buna seara, M-am gandit sa va scriu despre ceea ce a patit prietena mea in speranta ca poate o sa gasesc o explicatie, un ajutor, un sfat, ceva care sa ma ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu bataie. tentativa de lovire GeorgeCiumetti GeorgeCiumetti Buna ziua. Acum cu ninsoarea am iesit la dezapezit. Cu o zii in urma vecinul meu de parcare a dezapezit si el. Eu am aruncat zapada in acelasi loc cu el. Cand ... (vezi toată discuția)
Umilit de un politist kuky666 kuky666 buna ziua, azi mergand la cumparaturi pentru sarbatorile de paste a fost foarte aglomerat orasul, am ajuns la piata (parcarile erau ocupate) s-a dat jos ... (vezi toată discuția)