avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate Elena16r

Activitate Elena16r

Daca sunt angajata ca femeie serviciu la o companie în alt oraș decât cel de domiciliu si nu am viza flotant, pot sa iau somaj?
Discuție Pensie grupa 1
Bună ziua! As dori să știu cum se poate cere recalcularea pensiei și daca se poate face plângere întrucât la recalcularea grupei nu a fost majorată. Menționez că am 58 de ani și sunt la pensie din februarie 2014 cu 21 de ani grupa 1 la care se adaugă alți 6 ani fără grupa și 10 de la stat pt grupa. Mulțumesc
Discuție Creștere copil
Buna ziua!Sunt gravida si m- ar interesa, va rog, să știu și eu daca eu lucrez până la jumătatea lunii august după care intru in prenatal și copilul se naște la sf aceleași luni, calculul la indemnizație creștere copil ia în considerare și luna august sau doar iulie? Mulțumesc
Buna ziua!Sunt gravida si m- ar interesa, va rog, să știu și eu daca eu lucrez până la jumătatea lunii august după care intru in prenatal și copilul se naște la sf aceleași luni, calculul la indemnizație creștere copil ia în considerare și luna august sau doar iulie? Mulțumesc
Buna ziua! As dori sa stiu daca la calcularea indemnizatiei ,cea de 2 ani,intra in calcul și bonusurile de performanta primite la locul de munca.multumesc
Buna ziua. As dori sa știu va rog daca se poate lucra până în luna a 9 a de gravidanza, dupa care nașterea să aibă loc în perioada concediului de odihna și mai apoi sa intru in cele 84 de zile concediu naștere copil. Mulțumesc