avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Creștere copil

Buna ziua!Sunt gravida si m- ar interesa, va rog, să știu și eu daca eu lucrez până la jumătatea lunii august după care intru in prenatal și copilul se naște la sf aceleași luni, calculul la indemnizație creștere copil ia în considerare și luna august sau doar iulie? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:49, 12 Martie 2019
Pentru luna nașterii copilului se iau în calcul veniturile cuvenite pentru acea lună, respectiv venitul pe care l-ar fi primit persoana dacă ar fi lucrat în toată luna sau cumulul dintre venitul aferent zilelor lucrate cu indemnizația de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . sunt angajata din oct 2022, urmand sa nasc in aprox ... Marykaaa Marykaaa Buna ziua . Sunt angajata din oct 2022, urmand sa nasc in aprox 20 oct 2023. As vrea sa intru in prenatal la 1 sept. 1. Calculul indemnizatiei de maternitate ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Byanka30 Byanka30 Buna seara,lucrez int-un salon de foarte mult timp in martie am ramas insarcinata,in aprilie mi-au facut acte pot benefica de indemnizatie ? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Calcului indemnizației concediu creștere copil Elena16r Elena16r Buna ziua!Sunt gravida si m- ar interesa, va rog, să știu și eu daca eu lucrez până la jumătatea lunii august după care intru in prenatal și copilul se ... (vezi toată discuția)