Îți multumesc pentru răspuns. Da, am avut ocazia sa văd cum s-au grăbit sa dea sentința și sa scape de dosar, deși dreptatea era de partea mea iar eu m-am trezit cu sentința și proba ne luată în seama. Aveți dreptate!
Am inregistari audio și video cu fetița care a spus varianta reală (înainte cu 1 an de audierea influentata de mama și iubitul polițist) insa se pare ca instanța va tine cont doar de probele cu martori, declarația martorului ( fetița ) care este o proba oficială, luată un cadru legal, asistat de un asistent de la Protecția Copilului și nu o proba înregistrata de mine intr-un cadru privat. Se pare ca justiția se face după criteriile ,,minți frumos sau te victimizezi " și obți câștig
Am fost în audienta la procurorul de caz și i-am spus. A zis ca imi trebuie probe. Ulterior toți cei care vroiau sa declare ca le cunoaște relația, au fost opriți prin comună și ,,verificați de Garcea";pentru intimidare încât sa renunțe.
La presiunea mamei și a omului cu care trăiește, adică polițistul de la noi din comună, care este și organ de cercetare, fetița noastră a dat o declarație intr-un dosar penal, inventat și ,,confecționat" de polițist. Fetița este santajata de mama cu anumite lucruri (ca o pedepsește și îi ia tableta) și cu acestea o domină.
Bună ziua. Fosta soție, a folosit fetița noastră în vârstă de 8 ani ca martor, intr-un dosar de cercetare penala, în care reclamase loviri și alte violențe. Lovirile sau violentele au fost neadevărate, deci o invenție la sfatul avocatului ei, iar fetița a fost învățată sa spună anumite lucruri (santajata de mama) în fata organului de cercetare al politiei și a celor doi reprezentanți de la Protecția Copilului care au asistat audierea.
Este legala audierea fetiței, cu cei doi reprezentanți, la cererea mamei și fără acordul meu, deși avem custodie comună???
Cine a solicitat asistenta reprezentantilor, este legal demersul?