Buna ziua.Sunt stabilita in Italia impreuna cu familia de 6 ani.Avem doua fete de 21 si respectiv 12 ani.Cea mare este studenta la Roma si cea mica in clasa a-6-a. In anul 2006 am cazut de acord cu sotul meu sa vindem fiicelor noastre doua imobile aflate in proprietate.Celei mari un apartament si celei mici o casa (cu autoritatea tutelara bunicii).Precizez ca in aceste contracte de vanzare cumparare a fost trecuta clauza de habitatie.In anul 2007 relatia dintre mine si sotul meu s-a inrautatit.Eu am cerut in Italia separarea noastra iar el a deschis divortul in romania unde sa si intors. In momentul de fata fetele sunt in intretinerea mea iar el este in romania.In Italia separarea s-a pronuntat si s-a stabilit o pensie alimentara de 800 euro. In Romania divortul continua si nu inteleg de ce din moment ce aici deja suntem separati.Mentionez ca relatia dintre noi acum este oarecum amicala pentru faptul ca el este pus in imposibilitatea de plata a pensiei alimentare.Din acest motiv el ar vrea sa iasa din clauza celor doua contracte de vanzare cumparare.As vrea sa stiu ce trebuie sa facem pentru a putea fi scosi din aceasta clauza in masura ce renuntam amandoi la ea?. Cu mult respect si multumiri.