avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Activitate danieliuc

Activitate danieliuc

Buna ziua
In anul 2021 am depus o contestatie la Decizia de pensionare respinsa pe legea 197/2021 la tribunalul Gorj unde instanta de judecata nu afost de acord sa ceara angajatorului acte doveditoare despre locul de munca unde mi am desfasurat activitatea si anume faptul ca am lucrat in productie, motivand ca se cunoaste domeniul de activitate al angajatorului Complexului Energetic Oltenia. Cu toate cerintele avocatului instanta a decis respingerea contestatiei formulate de mine impotriva Casei Judetene de Pensii Gorj cu termen de apel in 30 de zile .In urma apelului la Curtea de Apel Craiova in ciuda faptului ca am cerut Stramutarea dosarului si Recuzarea Completului de Judecata mi a fost respinsa din nou actiunea .precum si stramutarea si recuzarea completului. Sentinta a fost pronuntata in data de 17.11.2022 . Cu respect va rog sa imi precizati daca mai exista vreo cale de atac sau unde as putea sa ma mai adresez in continuare ? .Mentionez faptul ca pe data 13 Martie 2023 Inalta Curte De Csatie si Justitie a admis favorabil cererea formulata De Curtea de Apel Suceava pentru Recurs in Interesul Legii pe Legea 197/2021
Multumesc anticipat , Danila Daniel .
In urma publicării în Monitorul Oficial al legii 197/2021 (recunoașterea condițiilor de muncă și reducerea cu 13 a vârstei de pensionare) am avut surprinderea să constatăm că ne au fost respinse dosarele de pensionare.Ne am. Îndreptat în instanță împotriva Casei de pensii din Judetul Gorj unde în prima instanță am pierdut deși în Jud.Hunedoara majoritatea dosarelor au fost soluționate favorabil (circa 80 de dosare ,doar trei au fost amânate pentru depunere de adeverință eliberată de angajator) Urmează să facem recurs la Curtea de apel Craiova desi inclin sa cred că și acolo vom pierde pentru că acest blocaj este comandat politic (părerea mea).
Întrebarea mea este următoarea:
Daca voi pierde și recursul la Curtea de apel de la Craiova care este următoarea instituție căreia mă pot adresa și dacă nu voi avea câștig de cauză mă pot îndrepta împotriva Statului Român la Curtea Europeană a Drepturilor Omului ?
Mulțumesc anticipat