avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua In anul 2021 am depus o contestatie la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua In anul 2021 am depus o contestatie la Decizia de pensionare ...

Buna ziua
In anul 2021 am depus o contestatie la Decizia de pensionare respinsa pe legea 197/2021 la tribunalul Gorj unde instanta de judecata nu afost de acord sa ceara angajatorului acte doveditoare despre locul de munca unde mi am desfasurat activitatea si anume faptul ca am lucrat in productie, motivand ca se cunoaste domeniul de activitate al angajatorului Complexului Energetic Oltenia. Cu toate cerintele avocatului instanta a decis respingerea contestatiei formulate de mine impotriva Casei Judetene de Pensii Gorj cu termen de apel in 30 de zile .In urma apelului la Curtea de Apel Craiova in ciuda faptului ca am cerut Stramutarea dosarului si Recuzarea Completului de Judecata mi a fost respinsa din nou actiunea .precum si stramutarea si recuzarea completului. Sentinta a fost pronuntata in data de 17.11.2022 . Cu respect va rog sa imi precizati daca mai exista vreo cale de atac sau unde as putea sa ma mai adresez in continuare ? .Mentionez faptul ca pe data 13 Martie 2023 Inalta Curte De Csatie si Justitie a admis favorabil cererea formulata De Curtea de Apel Suceava pentru Recurs in Interesul Legii pe Legea 197/2021
Multumesc anticipat , Danila Daniel .

Alte discuții în legătură

Legea 197/2021,completare la legea 263/2010,este in vigoare si ... ciprian baranceanu ciprian baranceanu Legea 197/2021,completare la legea 263/2010,este in vigoare si se pune in aplicare? (vezi toată discuția)
Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu pana la solutionarea cererii de stramutare? cristina69 cristina69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o ... (vezi toată discuția)
Cerere de stramutare vale_li vale_li Buna ziua Am proces de pretentii pe fond si vreau sa fac o cerere de stramutare a dosarului datorita influentei pe care o are avocata partii adverse, insa ... (vezi toată discuția)