avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, Daca se poate sa imi explice si mie daca ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, Daca se poate sa imi explice si mie daca acest raspuns ...

Buna ziua,
Daca se poate sa imi explice si mie daca acest raspuns este favorabil pentru mine ca si reclamant in proces..

24.02.2022
Ora estimata: 09:00
Complet: CMAS08D
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge cererea de chemare în judecată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Gorj. Pronunţată azi, 24.02.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de grefa instanţei. Opinie separată Asistent judiciar Navlea Rodica Admite contestaţia. Anulează decizia nr.19213 din 19.10.2021 emisă de Casa Judeţeană de Pensii Dolj. Obligă pârâta să emită o nouă decizie de pensie cu aplicarea dispoziţiilor art.30 alin.1 lit.i din Legea nr.263/2010, aşa cum a fost modificată si completată prin Legea nr.197/2021, în sensul reducerii vârstei standard de pensionare cu 13 ani şi determinarea punctajului mediu anual cu utilizarea stagiului complet de cotizare de 25 ani. Cu apel în termen de 30 zile de la comunicare, care se va depune la Tribunalul Gorj. Pronunţată azi 24.02.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei.
Document: Hotarâre 246/2022 24.02.2022

Multumesc anticipat..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce calitate aveți în acest proces, reclamant sau pârât`?
Reclamant..
acest răspuns util
Ati pierdut in fond dosarul. Puteti formula apel in termenul legal.

Aveti insa un asistent judiciar care nu a fost de acord cu opinia majoritara a completului.

Dupa ce primiti motivarea - atat a sentintei de respingere, cat si a opiniei separate - veti putea sa formulati criticile pentru apel.
Multumesc frumos pentru raspuns,
Este vorba despre Legea nr.197/2021 care nu vor s o puna in aplicare. Legea nr.197/2021, în sensul reducerii vârstei standard de pensionare cu 13 ani ?i determinarea punctajului mediu anual cu utilizarea stagiului complet de cotizare de 25 ani,
acest răspuns util
Daca nu aveti av carw sa va formulezr motivrle de apel,va folositi de motivarea opiniei separate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am facut cerere de pensionare la casa de pensii a ... flori67 flori67 Am facut cerere de pensionare la Casa de Pensii a judetului Hunedoara pe legea 197/2021 care modifica si completeaza Legea pensiilor. Am primit Decizia cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in anul 2021 am depus o contestatie la decizia de pensionare ... danieliuc danieliuc Buna ziua In anul 2021 am depus o contestatie la Decizia de pensionare respinsa pe legea 197/2021 la tribunalul Gorj unde instanta de judecata nu afost de ... (vezi toată discuția)
Stagiul complet de cotizare viorelus viorelus In formula pe baza careia se determina punctele de pensie, stagiul complet de cotizare este fix ,functie de data nasterii,in orice moment al ... (vezi toată discuția)