avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Activitate teosandu78

Activitate teosandu78

Răspuns la discuția Sediul social al unei firme
Multumesc mult pentru lamuriri! Va trimit un mesaj privat, nu vreau sa populez forumul cu informatii inutile.
Răspuns la discuția Sediul social al unei firme
Va multumesc mult! Dar nici macar nu vorbim de un magazin fizic, vorbim doar de o camera in care sa am un birou si un stoc minim de marfa, pastrand stocul mare in apartamentul in care voi avea sediul ''in acte''. Nu voi vinde decat online, deci as avea doar un curier care vine o data pe zi sa ridice marfa. Trebuie sa fac vreun act pentru viitorul apartament pe care il voi inchiria sau este fix treaba mea de unde trimit marfa atata timp cat platesc impozitul pentru sediul oficial? Ma gandesc ca daca declar apartamentul inchiriat ca fiind ''magazin'' revin la aceeasi problema, acordul vecinilor si al asociatiei de locatari. Inca o data, multumesc!
Buna ziua!
Doresc sa pornesc o afacere cu un magazin online cu marfa importata din China si deja am inceput sa ma lovesc de anumite probleme.
Planuiam sa inchiriez un apartament mare in care sa si locuiesc si din care sa imi si desfasor activitatea. La o prima cautare am descoperit faptul ca imi trebuie acordul asociatiei de locatari si a vecinilor, fapt care mi-ar ingreuna si mai mult procesul de cautare. Din experienta dumneavoastra, imi pot stabili sediul in apartamentul familiei si sa imi desfasor activitatea intr-o alta locatie? E legal? Practic voi prelua comenzile de pe site si voi pregati coletele pentru livrare.
Multumesc anticipat!