avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate cami30

Activitate cami30

Locuim in acest bloc de 6 ani iar cand ne-am mutat blocul avea deja construit un fel de pod din lemn cu acoperis de tabla, acoperis la care nu am acces si nici nu am cerut vreodata acces. Cu patru ani in urma, o firma de internet de la care primesc servicii a montat pe acoperis ( de fapt in podul blocului) o antena internet - o chestie mica si prapadita care nu ocupa spatiu si nu distruge nimic acolo. Cu siguranta montarea antenei s-a facut i acord verbal cu vecinii de la etajul 4 din moment ce eu nu am cheie si nu am cerut vreodata cheie. Periodic firma face verificari sau restartarea antenei asta isemnand a urca pe bloc pret de 5 minute poate o data la 3 luni. Problema este ca vecinii de la etajul 4 nu vor sa mai permita accesul acestora pe bloc pe motiv ca ei au facut podul pe banii lor si ei au acolo rezervor cu benzina, etc, acoperisul fiind in folosinta exclusiva a locatarilor de la etajul 4. Eu sunt singurul beneficiar de servicii de internet din bloc de aceea am intrat in conflict cu vecinii, desi nu mi s-a cerut niciodata vreun ban pentru vreo contributie legata de intretinerea blocului pe care sa n-o platesc.
Ce pot sa fac in acest caz pe cale juridica daca nu ne intelegem civilizat si amiabil? Am dreptul legal la o bucatica de acoperis pe care sa mi se monteze antena? Eu sunt dispusa sa platesc contributie la ceea ce s-a facut dar in baza caror hartii sa platesc acesti bani? Presupun ca in baza unor devize de lucrari realizate de vreo firma si nu pe vorbe. Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns
camelia