Locuiesc la casa si de curand in spatele casei s-a deschis o terasa cu muzica,zidul de la spatele casei este comun cu aceasta terasa.Zgomotele clientilor si muzica ne deranjeaza de la amiaza pana pe la orele 23,24 sau chiar 1 noaptea,noi avand si un copil mic de 1 an care uneori adoarme greu din aceasta cauza.La noi nu s-a prezentat nimeni si nu ne-a cerut nimeni acordul pt functionarea aceastei terase.Ce pot face in acest caz pt oprirea functionarii acestei terase sau macar a incetarii totale a muzicii ?
Buna ziua,
La mijlocul anului 2018 am platit parcare pt riveran, firmei care administreaza parcarile din orasul meu.Acum,pe strada care locuiesc, au fost montate semne cu "stationare interzisa".Politia locala m-a avetizat de 2 ori sa nu mai parchez in fata casei,adica unde am platit parcarea de riveran si unde este si semn de stationare interzisa,ca in curand voi fi amendat.Intrebarea mea este daca au voie sa imi dea amenda si daca faptul ca mi-am platit parcarea anuleaza cumva semnul de stationare interzisa.