avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Activitate miromania2000

Activitate miromania2000

buna ziua as dori sa import din uniunea europeana produse alimentare, dulciuri ambalate,seminte de floarea soarelui ,ulei si a.m.d si nu stiu unde sa ma duc ce acte imi trebuie .mentionez ca am o firma unde eu sunt unic asociat.multumesc anticipat.
Răspuns la discuția proces civil - need help
va multumesc tuturor pentru ajutor.
O zi excelenta.
Răspuns la discuția proces civil - need help
contractul a fost incheiat pe numele firmei, langa care apare specificatia " firma x reprezentata prin numele meu si adresa mea" si tot eu am semnat contractul in munele firmei. Deci contractul a fost incheiat intre proprietara si firma la care lucrez. Contractul l-am semnat ca simplu angajat, nu imi amintesc sa imi fi dat firma vreo imputernicire scrisa, pur si simplu mi s-a cerut sa semnez un contract de inchiriere in numele firmei si asa am facut, fara sa ma gandesc la consecinte.#-o
In citatie , apare numele si adresa mea si scrie ca sunt chemata in calitate de parat in proces cu proprietara spatiului pentru " Fond-revendicare imobiliara pretentii, cheltuieli de judecata". In cererea formulata de reclamanta si anexata la citatie scrie: " in baza art.112 Cod pr. civ depun prezenta cerere de chemare in judecata prin care solicit:
1. numele firmei, reprezentata de numele meu cu adresa la sediul firmei
2. numele meu cu adresa la domiciliu meu din buletin
3.si a oricarei persoane ca s-ar afla in imobilul proprietatea mea si pe care acestia il detin fara titlu
de a-mi lasa in deplina proprietate si linistita posesie imobilul, obligarea firmei la plata a 10.000 euro cheltuieli lipsa de folosinta pentru un an de zile si obligarea paratei la cheltuieli de judecata.
Astept raspunsul dvs.
Cu multumiri.
Buna ziua,
Sunt angajata la o firma. in 2000 am semnat , ca reprezentant al firmei la care lucrez, un contract de inchiriere care a expirat anul trecut. De la expirarea contractului patronul nu a mai platit chiria, nu a mai reinoit contractul de inchiriere si nici nu a parasit spatiul in cauza. Acum am primit o citatie ( la adresa mea din buletin, nu pe adresa firmei ))prin care proprietara spatiului ma cheama in judecata ca reprezentant al firmei cerandu-mi sa eliberez spatiul, sa platesc 10.000 euro si cheltuielile de judecata. Mentionez ca spatiul este folosit de firma, nu de mine. Am instiintat patroana care mi-a ras in fata spunandu-mi ca e o prostie . Daca citatia este pe numele meu, pe adresa mea personala - desi eu sunt doar un simplu angajat al unei firme- inseamna ca ma cheama, de fapt, pe mine in judecata? Nu ar fi trebuit sa fie chemat administratorul firmei in judecata? Ce ar trebui sa fac eu in aceasta situatie? Trebuie sa fac intampinare in care sa arat ca eu sunt un simplu angajat care nu are nicio putere de decizie si sa rog sa fie citata persoana corecta ( administratorul companiei ) ? Trebuie sa imi angajez un avocat sau asta este treaba firmei? Care ar putea fi, pentru mine, consecintele unui astfel de proces? Astept cu ingrijorare raspunsurile dvs. Cu multumiri.
Răspuns la discuția ajutor
Buna ziua,
As dori si eu sa stiu cum functioneaza contorul de cuvinte. Am citit un anunt la ONRc rpin care scria ca e obligatoriu acest contor de cuvinte . De unde trebuie descarcat? Si cum se foloseste? Va multumesc frumos.
Buna ziua,

As dori sa aflu cum pot angaja in munca un student strain, fara a fi insa nevoie sa ii fac permis de munca. Mentionez ca studentul este din Iordania. Pentru contract pe durata determinata ii trebuie permis de munca?