avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Activitate Coryna1985

Activitate Coryna1985

Buna ziua! O persoană cu handicap Gradul 1 și însoțitor poate beneficia de ajutorul pentru plata chirie. Această persoană are indemnizatie de însoțitor 1900 ron, pensie de boala 1100 ron și pensie de handicap 500 ron. Această persoană nu are părinți nu poate lucra și nici face nimic singura are nevoie de însoțitor 24/24 7/7 insotitorul este plătit cu 2400 ron și chiria este 1000 ron Total 3400 ron . Ii rămâne 100 de ron să trăiască pe luna. Daca puteti să mă ajutat cu informații ma puteri contacta prin email. bericac@yahoo.it
Bună ziua! Sunt sora inculpatului și dețin toate probele care sunt la dosar!

trandafir2 a scris:

Buna. Dvs ce calitate aveti in dosar? Cum ati vazut ceea ce spuneti ca ati vazut?

Bună ziua domnule avocat! Numele meu este Berica Corina-Marcela și sunt sora inculpatului. Dețin mare parte a probelor din dosar și m-ar interesa prețul studierii dosarului,dacă este posibil asa ceva. Avem avocat momentan de fapt am schimbat vreo 4 avocați dar vad ca nu și au făcut treaba cum ar trebui sau mi se pare .

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Va trebuie avocat specializat in omoruri și tentative de omor.Este vorba de ani de pregatire din partea avocatului încă din facultate.
Trebuie văzute probele și verificata varianta inculpatului arestat preventiv.
Exista si situații în care nu toate probele duc chiar toate in aceeasi direcție.

Buna. Am urmatoarea problema. Fratele meu e arestat pentru tentativa de omor desi el spune ca nu-i vinovat. Am văzut câteva nereguli pe durata procesului de urmărire penala.
1 reconstrucția faptei s-a făcut cu martori el nefiind prezent
2 avocatul lui nu a prezentat nici comunicare
3 Martorii declara cu totul altceva
4 pe certificatul medico-legal scrie clar ca, "LOVITURILE NU AU FOST DE NATIRA SA-I PUNA VISTA VICTIMEI IN PERICOL și x , LOVITURILE PUTEAU FI PROVOCATE DE OBIECT CONTONDET(furca) PUMN SAU PICIOARE SAU PRI CADERE IN IMPACT CU ASFALTUL.
Mi se pare mie sau chiar este ceva în neregula cu acest dosar?
5 victima are 25 zile de spitalizare .