avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna. Am urmatoarea problema. Fratele meu e arestat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna. Am urmatoarea problema. Fratele meu e arestat pentru tentativa ...

Buna. Am urmatoarea problema. Fratele meu e arestat pentru tentativa de omor desi el spune ca nu-i vinovat. Am văzut câteva nereguli pe durata procesului de urmărire penala.
1 reconstrucția faptei s-a făcut cu martori el nefiind prezent
2 avocatul lui nu a prezentat nici comunicare
3 Martorii declara cu totul altceva
4 pe certificatul medico-legal scrie clar ca, "LOVITURILE NU AU FOST DE NATIRA SA-I PUNA VISTA VICTIMEI IN PERICOL și x , LOVITURILE PUTEAU FI PROVOCATE DE OBIECT CONTONDET(furca) PUMN SAU PICIOARE SAU PRI CADERE IN IMPACT CU ASFALTUL.
Mi se pare mie sau chiar este ceva în neregula cu acest dosar?
5 victima are 25 zile de spitalizare .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:26, 15 Ianuarie 2022
Buna. Dvs ce calitate aveti in dosar? Cum ati vazut ceea ce spuneti ca ati vazut?
Va trebuie avocat specializat in omoruri și tentative de omor.Este vorba de ani de pregatire din partea avocatului încă din facultate.
Trebuie văzute probele și verificata varianta inculpatului arestat preventiv.
Exista si situații în care nu toate probele duc chiar toate in aceeasi direcție.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Ianuarie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Bună ziua domnule avocat! Numele meu este Berica Corina-Marcela și sunt sora inculpatului. Dețin mare parte a probelor din dosar și m-ar interesa prețul studierii dosarului,dacă este posibil asa ceva. Avem avocat momentan de fapt am schimbat vreo 4 avocați dar vad ca nu și au făcut treaba cum ar trebui sau mi se pare .

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Va trebuie avocat specializat in omoruri și tentative de omor.Este vorba de ani de pregatire din partea avocatului încă din facultate.
Trebuie văzute probele și verificata varianta inculpatului arestat preventiv.
Exista si situații în care nu toate probele duc chiar toate in aceeasi direcție.

Bună ziua! Sunt sora inculpatului și dețin toate probele care sunt la dosar!

trandafir2 a scris:

Buna. Dvs ce calitate aveti in dosar? Cum ati vazut ceea ce spuneti ca ati vazut?

Ma puteti contacta prin mesaj privat sau direct prin telefon ca sa va pot spune costul.
Va fi suficienta studierea dosarului pentru moment dacă aveți alt avocat angajat.
Ceea ce spun eu, spune și instanta ca regula de bază.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Ianuarie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circumstante atenuante- omor roberto3 roberto3 Buna ziua. Intr-un proces penal circumstantele atenuante se mai retin de catre instanta daca intra in concurs cu recidiva? E grav daca inculpatul este ... (vezi toată discuția)
Incadrare fapta cocoxxl cocoxxl Va rog sa ma ajutati si pe mine cu incadrarea unei fapte Speta pe scurt:conflict spontan ,inculpatul aplica victimei intr-o perioada foarte scurta de timp ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri ContSters251445 ContSters251445 Buna, prietenul meu este arestat predentiv pentru 29 de zile , a avut un recurs care a fost respins , si tinand cont ca are dreptul la 3 recursuri , avocatul ... (vezi toată discuția)