avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate dialav

Activitate dialav

Răspuns la discuția furt de la bancomat
multumesc frumos pt raspuns, am certificat de mostenitor eliberat in baza testamentului lasat de defuncta, din care rezulta ca mostenesc toate bunurile ramase, am extras de cont din care rezulta ca au fost retrasi banii din cont la 24 de ore de la deces.intrebarea mea este daca este sau nu fapta penala? sau tb sa recurg la instanta civila pt a recupera banii?
as avea mare rugaminte sa imi dati un sfat intr-o speta: anul trecut a murit matusa mea, a carui legatar universal sunt, iar la data decesului in locuinta sa se afla o prietena a ei care a dobandit imobilul prin contract de vanzare cumparare.in casa se aflau toate bunurile ei personale pe care urma sa le mostenesc , dar si un card bancar , de pe care aceasta prietena a retras la 24 de ore de la deces toti banii. ce pot face mai departe?. mentionez ca am certifcatul de mostenitor eliberat. va multumesc anticipat
Discuție ONG
buna ziua! ma intereseaza si pe mine, va rog mult, sa imi spuneti in ce masura pot societatile comerciale ale fondatorilor unui ONG sa isi implice firmele proprii ca furnizori de servicii pentru organizatie?
va multumesc anticipat