avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... furt de la bancomat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

furt de la bancomat

as avea mare rugaminte sa imi dati un sfat intr-o speta: anul trecut a murit matusa mea, a carui legatar universal sunt, iar la data decesului in locuinta sa se afla o prietena a ei care a dobandit imobilul prin contract de vanzare cumparare.in casa se aflau toate bunurile ei personale pe care urma sa le mostenesc , dar si un card bancar , de pe care aceasta prietena a retras la 24 de ore de la deces toti banii. ce pot face mai departe?. mentionez ca am certifcatul de mostenitor eliberat. va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: dialav , utilizator 13:02, 24 Septembrie 2012
Buna ziua declarati toate la politie mai ales ca stiti cine a fost si cum s-a intimplat ,,politia trebuie sa verifice ,,deci tot ce a facum ,,cu ce acte aveti de mostenitor ,,va duceti si declarati ,,,daca aveti si martori si mai bine,si cu bani care au fost pe card ,,daca stiti de unde da ela ce banca s-au scos politia v-a face verificari si la bancomate au camere care pot verifica scoaterea banilor ,,,succes
multumesc frumos pt raspuns, am certificat de mostenitor eliberat in baza testamentului lasat de defuncta, din care rezulta ca mostenesc toate bunurile ramase, am extras de cont din care rezulta ca au fost retrasi banii din cont la 24 de ore de la deces.intrebarea mea este daca este sau nu fapta penala? sau tb sa recurg la instanta civila pt a recupera banii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, se da urmatoarea problema. am avut un prieten care a fost ... Playa Playa Buna, se da urmatoarea problema. Am avut un prieten care a fost divortat si in urma casatoriei a rezultat un copil. Copilul e la mama. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Obligatie plata datorii ruda decedata decs decs Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: socrul meu a decedat la sfarsitul anului trecut. Din pacate, intre momentul decesului si ... (vezi toată discuția)
Testament ContSters160082 ContSters160082 In cazul in care este facut un testament la notar, acolo s-a trecut clar:...toate bunurile mele mobile si imobile...intre timp persoana a intrat in posesia ... (vezi toată discuția)