avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Activitate ingrid.ieletzky

Activitate ingrid.ieletzky

Buna dimineata,
Multumesc !
Buna ziua,
Dorim sa detasam( daca nu se poate chiar sa angajam )10 muncitori calificati din Ucraina. Legea 344/2006 face referire la "a) salariat detaşat pe teritoriul României - salariatul unui angajator stabilit pe teritoriul unui stat membru al Uniunii Europene, al Spaţiului Economic European sau pe teritoriul Confederaţiei Elveţiene, care în mod normal lucrează într-un alt stat decât România, dar care este trimis să lucreze pentru o perioadă de timp limitată pe teritoriul României, atunci când angajatorul ia una dintre măsurile prevăzute la art. 4 alin. (1);
b) salariat detaşat de pe teritoriul României - salariatul unui angajator stabilit pe teritoriul României, care în mod normal lucrează în România, dar care este trimis să lucreze pentru o perioadă de timp limitată pe teritoriul unui stat membru al Uniunii Europene, al Spaţiului Economic European sau pe teritoriul Confederaţiei Elveţiene, atunci când angajatorul ia una dintre măsurile prevăzute la art. 4 alin. (2);"
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns justificat la intrebarea : se poate face detasare in Romania din spatiul extracomunitar, respectiv Ucraina? Daca da,in ce conditii?
Multumesc !